|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:18 pm
Marlly Karnaaa Marlly Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted lub takie noktowizyjne czy jak sie tam one nie zowia whee ooo no jeszcze lepiej (nic się przed nami nie ukryje ) xp hehe ludzie musza zobaczyc prawdziwe oblicze pana smokey'go xd tylko zeby rynn nas pozniej nie zabila heart I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:18 pm
Mr. Smokey Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted eee, ŻADNYCH TAKICH !! xp no dobrze nie bedziemy niczego podswietlac... wystarczy noktowizorek twisted sasasasasasasasas twisted sasasasasasas twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:20 pm
Marlly Karnaaa nio to musimy ukryś cwoją toszsamość 3nodding od teraz będe Xarna , a ty MaliX ok ? ok whee program musi trwac!! a ludzie sa zadni nowych wrazen mrgreen mam pomysła , nastęnym razem jak wyjdzie spod prysznica , to walniemy go sztucznym piorunem , straci przytomność ,lecz po patu sekundach ozdrowieje , widzowie będą wzruszeni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:21 pm
Mr. Smokey I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted juz sie oswoilam z ta mysla :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:21 pm
Karnaaa mam pomysła , nastęnym razem jak wyjdzie spod prysznica , to walniemy go sztucznym piorunem , straci przytomność ,lecz po patu sekundach ozdrowieje , widzowie będą wzruszeni crying mrrra whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:23 pm
Marlly Mr. Smokey I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted juz sie oswoilam z ta mysla :3 dobra to zamarzemy wszysko , co chcesz ukryć , to nik nie zobaczy (po za mną i marylly) twisted hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:26 pm
Karnaaa Marlly Mr. Smokey I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted juz sie oswoilam z ta mysla :3 dobra to zamarzemy wszysko , co chcesz ukryć , to nik nie zobaczy (po za mną i marylly) twisted hehe *przyglada sie jej uwaznie ninja hmmmmm twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:26 pm
Karnaaa Marlly Mr. Smokey I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted juz sie oswoilam z ta mysla :3 dobra to zamarzemy wszysko , co chcesz ukryć , to nik nie zobaczy (po za mną i marylly) twisted hehe zrobmy wiec wybory demokratyczne whee twisted ja jestem za twisted cool a ty karna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:27 pm
Twisted_Exile *przyglada sie jej uwaznie ninja hmmmmm twisted witam whee *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:28 pm
komu ?? nie no znowu się gubie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:29 pm
Karnaaa Marlly Mr. Smokey I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted juz sie oswoilam z ta mysla :3 dobra to zamarzemy wszysko , co chcesz ukryć , to nik nie zobaczy (po za mną i marylly) twisted hehe Nic nie bedziecie zamazywać bo : 1) Nie bedziecie nic filmować ! 2) NIE BEDZIECIE NIC FILMOWAC ! ZBOCZEŃCE ! 3) opcego se poogladajcie ^^ no i tyle razz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:30 pm
Marlly ja tak coś czuje że będe po twojej stronie biggrin ROBIMY GLOSOWANIE , hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:32 pm
Marlly Twisted_Exile *przyglada sie jej uwaznie ninja hmmmmm twisted witam whee *przytulas* witam ninja *dalej luka na Karnaaa* ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Karnaaa Marlly Mr. Smokey I to bedzie ostatnie co odkryją w życiu razz A co do Rynn i tak Was zabije <3 twisted twisted twisted juz sie oswoilam z ta mysla :3 dobra to zamarzemy wszysko , co chcesz ukryć , to nik nie zobaczy (po za mną i marylly) twisted hehe Nic nie bedziecie zamazywać bo : 1) Nie bedziecie nic filmować ! 2) NIE BEDZIECIE NIC FILMOWAC ! ZBOCZEŃCE ! 3) opcego se poogladajcie ^^ no i tyle razz ^^ Jakie zboczeńce , co ? Ja poprostu dalej zyje w ośieceniu "nic co ludzkie nie jest mi obce " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Marlly ja tak coś czuje że będe po twojej stronie biggrin ROBIMY GLOSOWANIE , hehe domyslam sie ze pan smokey jest przeciw... ale to i tak nic nie zmienia bo zostal przeglosowany xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|