|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:01 pm
no wiec ja ide spac... jutro do szkoly tylek trzeba ruszyc wkoncu xp
wiec dobranoc ludziska ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:01 pm
*Smokey wraca w szerokich spodniach moro, i czarnej koszulce szuszac ręcznikiem włosy*
Hehe no widzieliście, mozecie mieć swoje kamery wszedzie, sniki Smokey i tak znajdzie rozwiązanie razz razz hehe. blaugh Dzialo sie tu coś ciekawego jak mnie nie bylo ?
Aidanna, Cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:03 pm
Mr. Smokey *Smokey wraca w szerokich spodniach moro, i czarnej koszulce szuszac ręcznikiem włosy* Hehe no widzieliście, mozecie mieć swoje kamery wszedzie, sniki Smokey i tak znajdzie rozwiązanie razz razz hehe. blaugh Dzialo sie tu coś ciekawego jak mnie nie bylo ? Aidanna, Cya. raczej nie... nie wiem bo bazgrac raczelam avcia dla ibriski mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:05 pm
Marlly Mr. Smokey *Smokey wraca w szerokich spodniach moro, i czarnej koszulce szuszac ręcznikiem włosy* Hehe no widzieliście, mozecie mieć swoje kamery wszedzie, sniki Smokey i tak znajdzie rozwiązanie razz razz hehe. blaugh Dzialo sie tu coś ciekawego jak mnie nie bylo ? Aidanna, Cya. raczej nie... nie wiem bo bazgrac raczelam avcia dla ibriski mrgreen Czyli nic nie stracilem, elegancko ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:07 pm
Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:08 pm
Mr. Smokey Czyli nic nie stracilem, elegancko ^^. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:09 pm
Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted lub takie noktowizyjne czy jak sie tam one nie zowia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:11 pm
Marlly Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted lub takie noktowizyjne czy jak sie tam one nie zowia whee ooo no jeszcze lepiej (nic się przed nami nie ukryje ) xp hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:12 pm
nudno...
a kiedy nudno to trza zrobic cos co nudne nie jest xd
tylko co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:13 pm
Karnaaa Marlly Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted lub takie noktowizyjne czy jak sie tam one nie zowia whee ooo no jeszcze lepiej (nic się przed nami nie ukryje ) xp hehe ludzie musza zobaczyc prawdziwe oblicze pana smokey'go xd tylko zeby rynn nas pozniej nie zabila heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:15 pm
nio to musimy ukryś cwoją toszsamość 3nodding od teraz będe Xarna , a ty MaliX ok ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:16 pm
Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted eee, ŻADNYCH TAKICH !! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:17 pm
Karnaaa nio to musimy ukryś cwoją toszsamość 3nodding od teraz będe Xarna , a ty MaliX ok ? ok whee program musi trwac!! a ludzie sa zadni nowych wrazen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:17 pm
Mr. Smokey Karnaaa Trza zainstalowac , kamery z podświetleniem twisted eee, ŻADNYCH TAKICH !! xp ty tam się nie bulwersuj , ekipa z nowymi kamerami jest jużw drodze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|