|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:33 pm
Karnaaa Marlly Marlly a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh ale nie martw sie, kamery sa tez w kibelku... xd taki smokey show blaugh idz się kompać , (będziemy miały na co popatrzeć , hehe) wink Ehh, wiec dbając o wasze dobro nie bede sie juz nigdy kąpał. To by mogło grozić trwała utratą wzroku razz ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:35 pm
Ibris Marlly Ibris Marlly - nabazgraj :3 Jestem chetna. Zwarta i gotowa XD *sniff* xd dobzie... ale to ma byc twoj avcio?? cy coskolwiek?? Hmh... avek? ;3 Zwykly doodle...ok :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:36 pm
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna matkooo.... katar maaam... gonk co, moze mam ci po chusteczki latac? blaugh jak chcesz to idz xd wez rutinoscorbin! przed choroba i w czasie choroby! scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:36 pm
Mr. Smokey Karnaaa Marlly Marlly a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh ale nie martw sie, kamery sa tez w kibelku... xd taki smokey show blaugh idz się kompać , (będziemy miały na co popatrzeć , hehe) wink Ehh, wiec dbając o wasze dobro nie bede sie juz nigdy kąpał. To by mogło grozić trwała utratą wzroku razz ^^. Chociaz w sumie... to przydało by się *wąch wąch* Dobra wygrałyście. *Wychodzi w strone przysznica. Wchodzi do łazienki lecz nie zapala światła. Z pod prysznica słychać śmiech Smokyego* No to chyba sobie nie pooglądacie ^^ sasasasasa *sniki śmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:37 pm
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna matkooo.... katar maaam... gonk co, moze mam ci po chusteczki latac? blaugh jak chcesz to idz xd wez rutinoscorbin! przed choroba i w czasie choroby! scream mrgreen ale ja biore gonk i tone innych lekow... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:39 pm
ojej , a już myślałam że coś ciekawego obejże , a tu lipa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:41 pm
Karnaaa ojej , a już myślałam że coś ciekawego obejże , a tu lipa crying *podchodzi do niej i sie przyglada* ja ciebie znam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:46 pm
Aidanna Karnaaa ojej , a już myślałam że coś ciekawego obejże , a tu lipa crying *podchodzi do niej i sie przyglada* ja ciebie znam? Cicho bo się pogubiłam < ja ciebie , ty mnie , vzy on mnie a ja go ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:47 pm
Karnaaa Aidanna Karnaaa ojej , a już myślałam że coś ciekawego obejże , a tu lipa crying *podchodzi do niej i sie przyglada* ja ciebie znam? Cicho bo się pogubiłam < ja ciebie , ty mnie , vzy on mnie a ja go ? sweatdrop ?? ale w czym tu sie gubic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:48 pm
Aidanna Karnaaa Aidanna Karnaaa ojej , a już myślałam że coś ciekawego obejże , a tu lipa crying *podchodzi do niej i sie przyglada* ja ciebie znam? Cicho bo się pogubiłam < ja ciebie , ty mnie , vzy on mnie a ja go ? sweatdrop ?? ale w czym tu sie gubic? ale ze co...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:49 pm
~~lena-undesaid~~ Aidanna Karnaaa Aidanna Karnaaa ojej , a już myślałam że coś ciekawego obejże , a tu lipa crying *podchodzi do niej i sie przyglada* ja ciebie znam? Cicho bo się pogubiłam < ja ciebie , ty mnie , vzy on mnie a ja go ? sweatdrop ?? ale w czym tu sie gubic? ale ze co...? eee... ? juz ja sie gubie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:54 pm