|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:15 pm
Marlly hmmmm.... xp mysli>
z panem smokey'm tez wlasciwie nie mialam jeszcze przyjemnosci sie poznac... choc troszke o panu slyszlam ninja
Ejj !! to jest nie fair, Wszyscy o mnie conieco słyszeli, tego, tamtego, a ja musze sie sam zapoznawać. Czuje w sobie niedobor informacji 3nodding 3nodding A może Wy mnie oserwujecie ?? *wskakuje szybko pod kołdre i z nią na głowie podchodzi do okna i zasuwa zaluzje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:17 pm
Mr. Smokey Ejj !! to jest nie fair, Wszyscy o mnie conieco słyszeli, tego, tamtego, a ja musze sie sam zapoznawać. Czuje w sobie niedobor informacji 3nodding 3nodding A może Wy mnie oserwujecie ?? *wskakuje szybko pod kołdre i z nią na głowie podchodzi do okna i zasuwa zaluzje* a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:19 pm
Marlly Mr. Smokey Ejj !! to jest nie fair, Wszyscy o mnie conieco słyszeli, tego, tamtego, a ja musze sie sam zapoznawać. Czuje w sobie niedobor informacji 3nodding 3nodding A może Wy mnie oserwujecie ?? *wskakuje szybko pod kołdre i z nią na głowie podchodzi do okna i zasuwa zaluzje* a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh *wklada jej palce do oczu* Już nie xd *ucieka* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:19 pm
Marlly a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh ale nie martw sie, kamery sa tez w kibelku... xd taki smokey show blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:21 pm
Mr. Smokey *wklada jej palce do oczu* Już nie xd *ucieka* rofl *wyciaga owe paluchy* *rozglada sie ale i tak nic nie widzi... xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:22 pm
Marlly Marlly a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh ale nie martw sie, kamery sa tez w kibelku... xd taki smokey show blaugh obserwujemy Cie od narodzin... widzimy kazdy twoj krok.. ninja wiemy o tobie wsystko twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:22 pm
Marlly - nabazgraj :3 Jestem chetna. Zwarta i gotowa XD *sniff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:25 pm
Ibris Marlly - nabazgraj :3 Jestem chetna. Zwarta i gotowa XD *sniff* xd dobzie... ale to ma byc twoj avcio?? cy coskolwiek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:25 pm
Marlly Marlly a wielka siostra i tak wsysko widzi xd blaugh ale nie martw sie, kamery sa tez w kibelku... xd taki smokey show blaugh idz się kompać , (będziemy miały na co popatrzeć , hehe) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:26 pm
matkooo.... katar maaam... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:27 pm
Aidanna matkooo.... katar maaam... gonk nieeeedobry pan katar nieeedobry domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:28 pm
Marlly Ibris Marlly - nabazgraj :3 Jestem chetna. Zwarta i gotowa XD *sniff* xd dobzie... ale to ma byc twoj avcio?? cy coskolwiek?? Hmh... avek? ;3 Zwykly doodle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:29 pm
Aidanna matkooo.... katar maaam... gonk co, moze mam ci po chusteczki latac? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:29 pm
Marlly Aidanna matkooo.... katar maaam... gonk nieeeedobry pan katar nieeedobry domokun xd sie trzeba przygotowac na jutro... z jakies 200 paczek husteczek, jakies kropelki do nosa i do szkoly denerwowac ludzi ciaglym smarkaniem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:30 pm
~~lena-undesaid~~ Aidanna matkooo.... katar maaam... gonk co, moze mam ci po chusteczki latac? blaugh jak chcesz to idz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|