|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:03 pm
Ibris Znow mi chce cos glowe roztrzaskac ;_; ... uuu biedna glowa... a tak wogle to cesc... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:04 pm
Delein Ibris Znow mi chce cos glowe roztrzaskac ;_; ... *bierze to cos i przelamuje przez swoje kolano* Jeszcze mu klapsa dorzuc... To ja moze okno otworze... X3
Oye, Marlly ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:06 pm
Marlly Karnaaa Marlly ech nie ma to jak byc przezroczystym 3nodding heart nikt cie wtedy nie zauwaza i wogleeee rofl sweatdrop hehe , nie lam się przelam się biggrin O.o to jednk mnie widac?? rofl nie jestem przezroczysta?? a juz zaczelo i sie to nawet podobac wink xp co pisałaś coś , bo nie zauważyłam blaugh ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:06 pm
Ibris Delein Ibris Znow mi chce cos glowe roztrzaskac ;_; ... *bierze to cos i przelamuje przez swoje kolano* Jeszcze mu klapsa dorzuc... To ja moze okno otworze... X3
Oye, Marlly ;3*gierze cosia za fraki* *KLAPS*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:07 pm
hmmmm.... xp mysli>
z panem smokey'm tez wlasciwie nie mialam jeszcze przyjemnosci sie poznac... choc troszke o panu slyszlam ninja
*podchodzi* marla biggrin *podaje lapke panu smokey'emu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:08 pm
Karnaaa co pisałaś coś , bo nie zauważyłam blaugh ? biggrin tak jak by? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:09 pm
Moze mi ktos cos narysowac na pocieszenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:09 pm
wiecie co? lubie was. o. *glupawka mode: on*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:10 pm
Marlly hmmmm.... xp mysli>
z panem smokey'm tez wlasciwie nie mialam jeszcze przyjemnosci sie poznac... choc troszke o panu slyszlam ninja
*podchodzi* marla biggrin *podaje lapke panu smokey'emu*Siema *rowniez podaje ręke* No czyli coraz wiecej ludzi ^^. Tzn. chyba ludzi razz (bo od razu mowie ze w poczet ludzi sie nie zaliczam, nie wiem jak Wy) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:11 pm
Karola , trzymaj nawet dwie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:11 pm
Ibris Moze mi ktos cos narysowac na pocieszenie? ja moge... jezeli lubisz paskudne rysunki xd ktore sie mi wogleee nie podobaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:14 pm
ide spac.....
kurna....... ta robota mnie wykonczy.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOBRANOC ludziki smile papa Del 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Marlly hmmmm.... xp mysli>
*podchodzi* marla biggrin *podaje lapke panu smokey'emu*Siema *rowniez podaje ręke* No czyli coraz wiecej ludzi ^^. Tzn. chyba ludzi razz (bo od razu mowie ze w poczet ludzi sie nie zaliczam, nie wiem jak Wy) blaugh ja sie raczej do ludkow zaliczam... a pozatym to swiat jest maly mrgreen bo ja tego no... z ta taka fajna pania... jak jej jam ninja xp emu-chan chodze... do klasy xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|