|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:49 am
*wchodzi jak straceniec* eh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:50 am
Mr. Smokey Delein *puff* Avsko paszczaki! co za parszywy dzien... Hey! A cop do dnia to moze nie parszywy ale wieczorek owszem stare U! Czy to pan Smokey Rynnkowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:52 am
ech nie ma to jak byc przezroczystym 3nodding heart nikt cie wtedy nie zauwaza i wogleeee rofl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:52 am
Delein Oo...nic nie dostalam na gadu...moglabys jeszcze raz przeslac? *gupie gadu* już wysłałąm teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:54 am
Delein Mr. Smokey Delein *puff* Avsko paszczaki! co za parszywy dzien... Hey! A cop do dnia to moze nie parszywy ale wieczorek owszem stare U! Czy to pan Smokey Rynnkowy? Yhy Rynnkowy ^^ <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:55 am
U rany rany nieziemsko mi milo! *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:56 am
Terrorystka Frania *wchodzi jak straceniec* eh crying Frania ? Co jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:56 am
Marlly ech nie ma to jak byc przezroczystym 3nodding heart nikt cie wtedy nie zauwaza i wogleeee rofl sweatdrop hehe , nie lam się przelam się biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:58 am
Delein U rany rany nieziemsko mi milo! *podaje lapke* Devil's boy, hell pleasure ^^. Mnie też miło. *ściska ręke Delein i potrząsa lekko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:59 am
Karnaaa Marlly ech nie ma to jak byc przezroczystym 3nodding heart nikt cie wtedy nie zauwaza i wogleeee rofl sweatdrop hehe , nie lam się przelam się biggrin O.o to jednk mnie widac?? rofl nie jestem przezroczysta?? a juz zaczelo i sie to nawet podobac wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:00 pm
Znow mi chce cos glowe roztrzaskac ;_; ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:00 pm
Mr. Smokey Delein U rany rany nieziemsko mi milo! *podaje lapke* Devil's boy, hell pleasure ^^. Mnie też miło. *ściska ręke Delein i potrząsa lekko* *czuje sie potrzasnieta* Avsko Lena!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:01 pm
Ibris Znow mi chce cos glowe roztrzaskac ;_; ... *bierze to cos i przelamuje przez swoje kolano*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:01 pm
Marlly Karnaaa Marlly ech nie ma to jak byc przezroczystym 3nodding heart nikt cie wtedy nie zauwaza i wogleeee rofl sweatdrop hehe , nie lam się przelam się biggrin O.o to jednk mnie widac?? rofl nie jestem przezroczysta?? a juz zaczelo i sie to nawet podobac wink xp a my sie tak wlasciwie (chyba) nie znamy biggrin marla *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|