|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:00 am
YumiTao Tak ... dobrze widzisz przez swoje + piatki.Nazwałam Cie 'sałatą' ,gdyż kojaży mi się ona z warzywem, bardziej precyzyjniej mówiąc z człowiekiem warzywem ...
ja sne ? szczerze mowiac to nie.... przez co moje? okresl sie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:01 am
Siema !
Hehe widzicie a moja babcia co do radia maryja ma zdanie : "Ten cały Rydzyk to chyba jakiś popierdolony jest. Zabrał by dupe do roboty albo na misjke pojachał dupek jeden"
To jest jedyna rzecz za ktorą lubie moja babcię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:04 am
ninja bryyyy ziiiiimny wieczor xp mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:05 am
Mr. Smokey Siema ! Hehe widzicie a moja babcia co do radia maryja ma zdanie : "Ten cały Rydzyk to chyba jakiś popierdolony jest. Zabrał by dupe do roboty albo na misjke pojachał dupek jeden" To jest jedyna rzecz za ktorą lubie moja babcię. moja babcia jest calkiem fajna, tylko jej guru- Rydzyk, zrobil jej pranie mozgu. Musza byc skuteczni w swojej propagandzie, bo ona jest inteligentna i wyksztalcona osoba i do dzis sie dziwie jakim cudem uwierzyla w te ich wszystkie brednie xp Musze jej popsuc radio ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:07 am
eeeee sweatdrop nio hmmmm ...... ale dool , nie wiem co napisać blaugh no a co chcesz wiedzieć??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:08 am
hmm sweatdrop sweatdrop a co chcesz wiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:09 am
Twisted_Exile ninja bryyyy ziiiiimny wieczor xp mrgreen twisted ninja Proponowalnym wiec zarzucić cos na ten gorsecik ^^ Swetr juz oddalem wczoraj ... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:10 am
Karnaaa eeeee sweatdrop nio hmmmm ...... ale dool , nie wiem co napisać blaugh no a co chcesz wiedzieć?? szczerze... to w sumie nie wiem... Manitoba [Start Breaking My Heart #03] Mammals Vs Reptiles [4:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:13 am
hello jestem Iael milo mi *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:15 am
Mr. Smokey Siema ! Hehe widzicie a moja babcia co do radia maryja ma zdanie : "Ten cały Rydzyk to chyba jakiś popierdolony jest. Zabrał by dupe do roboty albo na misjke pojachał dupek jeden" To jest jedyna rzecz za ktorą lubie moja babcię. oszwpupsko rofl
ja tez chce taką babcie T.T
Omi: Na starość ludzie strasi nie maja co ze sobą począc dlatego szukają gdzieś jakiejś akceptacji ze strony otoczenia no i idelanym otoczeniem dla tych ludzi okazuje się być koscioł ,wsumie się im nie dziwie co oni mają ze sobą począc w tych pustych czterech ścianach ...niech sie ida modlić mohery XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|