|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:29 am
Ibris ...No widzisz, a ja nawet nie mam z czego odkladac ^^'' Koszty sa smieszne, ale w obecnej sytuacji - ogromne.
Oye, Iael. to moze skorzystaj z zachet naszego rzadu... stworz nowego obywatela, ktory bedzie pracowal na ich emerytury, w zamian dostaniesz becikowe- starczy Ci na pare lat dojazdow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:29 am
Ibris YumiTao Jeżeli nie ma babci to zawsze może jakas ciocia w okolicy mieszka ,albo dzidziuś ;].A ,gdyby zaistaniała taka ewentualność ,że akurat żadna poczciwa ciocia w poblizu nie mieszka ,ani tez żaden uroczy dziadurek to zawsze pozostaje church XD Chyba raczej "przy-church" z wyciagnieta reka XD mozesz to nazwać jak chcesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:32 am
Omega Sun Ibris ...No widzisz, a ja nawet nie mam z czego odkladac ^^'' Koszty sa smieszne, ale w obecnej sytuacji - ogromne.
Oye, Iael. to moze skorzystaj z zachet naszego rzadu... stworz nowego obywatela, ktory bedzie pracowal na ich emerytury, w zamian dostaniesz becikowe- starczy Ci na pare lat dojazdow wink Tak wlasnie XD Nie starczy mi na mieszkanie, jak mnie starsi w domu wywala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:35 am
Ibris Tak wlasnie XD Nie starczy mi na mieszkanie, jak mnie starsi w domu wywala. no co Ty, nasz kraj ma to do siebie, ze najbardziej oplaca sie w nim byc nieudacznikiem, bezrobotnym albo samotna matka. Dostaniesz od gminy mieszkanko, alimenty od panstwa, zasilek dla samotnych matek, w szkole obiady dla dziecka, wyprawke z pomocy spolecznej itd... cala masa bonusow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:37 am
Omega Sun Ibris Tak wlasnie XD Nie starczy mi na mieszkanie, jak mnie starsi w domu wywala. no co Ty, nasz kraj ma to do siebie, ze najbardziej oplaca sie w nim byc nieudacznikiem, bezrobotnym albo samotna matka. Dostaniesz od gminy mieszkanko, alimenty od panstwa, zasilek dla samotnych matek, w szkole obiady dla dziecka, wyprawke z pomocy spolecznej itd... cala masa bonusow ninja Musze o tym powiedziec Kage, na pewno sie ucieszy...
ozeszkurde ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:42 am
Czas nawdychac sie szamponu, milego, poki co... :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:44 am
Cynic [Focus (The Expanded Edition) #11] How Could I (2004 Remix) [6:19] oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:45 am
Ibris Czas nawdychac sie szamponu, milego, poki co... :3 nawdychać ....tja ,żeby tylko ... ;]
pa alkoholiku :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:48 am
opcy Cynic [Focus (The Expanded Edition) #11] How Could I (2004 Remix) [6:19] oi! Oi! cyniczno_sarkastyczna sałato ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:48 am
YumiTao opcy Cynic [Focus (The Expanded Edition) #11] How Could I (2004 Remix) [6:19] oi! Oi! cyniczno_sarkastyczna sałato ... sałato..? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:55 am