|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:17 am
svinto-chan Go ALLA HAR NOGON ATT PRATA MED MEN INTE JAG crying prata med meeeej gonk JA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:18 am
Go svinto-chan Go ALLA HAR NOGON ATT PRATA MED MEN INTE JAG crying prata med meeeej gonk JAingen annan verkar ju vilja prata med oss sweatdrop crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:19 am
svinto-chan Go svinto-chan Go ALLA HAR NOGON ATT PRATA MED MEN INTE JAG crying prata med meeeej gonk JA ingen annan verkar ju vilja prata med oss sweatdrop crying stare japp men vi prata med varandra det reker vell
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:25 am
svinto-chan Go svinto-chan Go svinto-chan Go ALLA HAR NOGON ATT PRATA MED MEN INTE JAG crying prata med meeeej gonk JA ingen annan verkar ju vilja prata med oss sweatdrop crying stare japp men vi prata med varandra det reker vell sure razz
vad g?u?jag är inne här och prata med dig va gör du då? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:30 am
Go svinto-chan Go svinto-chan Go svinto-chan Go ALLA HAR NOGON ATT PRATA MED MEN INTE JAG crying prata med meeeej gonk JA ingen annan verkar ju vilja prata med oss sweatdrop crying stare japp men vi prata med varandra det reker vell sure razz
vad g?u?jag är inne här och prata med dig va gör du då? question sitter hemma hos min pojkvän och käkar godis *urk* nu har jag ont i magen sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:31 am
svinto-chan Go svinto-chan Go svinto-chan Go svinto-chan Go ALLA HAR NOGON ATT PRATA MED MEN INTE JAG crying prata med meeeej gonk JA ingen annan verkar ju vilja prata med oss sweatdrop crying stare japp men vi prata med varandra det reker vell sure razz
vad g?u?jag är inne här och prata med dig va gör du då? question sitter hemma hos min pojkvän och käkar godis *urk* nu har jag ont i magen sad stakas sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:32 am