|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:16 am
-udzielanie korepetycji z czegokolwiek -pilnowanie dzieci (zdecydowanie nie polecam) -pisanie prac leniwym licealistom -rysowanie prac na konkursy plastyczne, nie umiejacym rysowac dzieciom wbitym w ambicje (na to ostatnie u nas jest ostatnio duzy popyt xp ) -jak masz 16 lat to jakas praca dorywcza wchodzi tez w gre-projektowanie witrym www -pisanie aplikacji na komurki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:19 am
Ozzwald moze nie ma babci... ja np nie mam ja mam, ale przestala mi dawac cokolwiek odkad sie dowiedziala, ze glosowalam na PO i potepilam jej... ulubiona rozglosnie radiowa.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:22 am
a na co wam pieniadze, one szczescia nie daja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:22 am
Omega Sun Ozzwald moze nie ma babci... ja np nie mam ja mam, ale przestala mi dawac cokolwiek odkad sie dowiedziala, ze glosowalam na PO i potepilam jej... ulubiona rozglosnie radiowa.... stare Moja babcia nalezy do tych prostych, szczerych osob, typowo 'babciuje', uzywa niecenzuralnych slow i dobrze gotuje X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:23 am
Ozzwald a na co wam pieniadze, one szczescia nie daja Ja potrzebuje pieniedzy, zeby do mojego szczescia dojechac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:23 am
Ozzwald a na co wam pieniadze, one szczescia nie daja np czesne mozna z nich oplacic, albo rachunki za koma i net blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:24 am
Ibris Ozzwald a na co wam pieniadze, one szczescia nie daja Ja potrzebuje pieniedzy, zeby do mojego szczescia dojechac.ja na ten cel juz odlorzylem.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald a na co wam pieniadze, one szczescia nie daja np czesne mozna z nich oplacic, albo rachunki za koma i net blaugh no czesne to argument.. nie mam tego problemu.... sposnosring, ja to w czepku urdzony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ibris Ozzwald a na co wam pieniadze, one szczescia nie daja Ja potrzebuje pieniedzy, zeby do mojego szczescia dojechac.ja na ten cel juz odlorzylem.... mrgreen ...No widzisz, a ja nawet nie mam z czego odkladac ^^'' Koszty sa smieszne, ale w obecnej sytuacji - ogromne.
Oye, Iael.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:26 am
YumiTao Jeżeli nie ma babci to zawsze może jakas ciocia w okolicy mieszka ,albo dzidziuś ;].A ,gdyby zaistaniała taka ewentualność ,że akurat żadna poczciwa ciocia w poblizu nie mieszka ,ani tez żaden uroczy dziadurek to zawsze pozostaje church XD Chyba raczej "przy-church" z wyciagnieta reka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|