|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:42 am
Marlly narazie nie moge powiedziec bo nic pewnego blaugh chociaz nie... wroc... pewne to to na moje oko jest ale obiecalam nic narazie nie mowic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:44 am
Marlly Marlly narazie nie moge powiedziec bo nic pewnego blaugh chociaz nie... wroc... pewne to to na moje oko jest ale obiecalam nic narazie nie mowic xp no to sie cmoknij.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:44 am
opcy Ibris Takie jest gildiowe towarzystwo i poki co z tym nic nie zrobisz ^^ zawsze mozna zalozyc jakoms elytarnom gildie.... gdzei ludzie beda bez przerwy powaznie i entelygentnie rozmawjac.... rofl Dziekuje, postoje XD Ja naprawde polubilam lurkowanie tutaj.
Czasu sie nie cofnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:45 am
dobra ja sie ulatniam... papaa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:45 am
#Nirvana - Lake of fire heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:46 am
ide cos zjesc,.......
no i powiem raz jeszcze: M A N I T O B A !!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:47 am
opcy ide cos zjesc,....... no i powiem raz jeszcze: M A N I T O B A !!! mrgreen przestan ,bo orgazmu dostaniesz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:47 am
opcy ide cos zjesc,....... no i powiem raz jeszcze: M A N I T O B A !!! mrgreen Nu, smacznego :3
Yumi - daj chlopakowi spokoj, pozwol dojsc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:52 am
opcy nunu.... takie pytanie... sluchal pan moze Manitoby? bo mnie rozwalila normalnie.... Nie.. a powinienem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:52 am
wrrrr dlaczego wirtualna uczelnia musi sie psuc akurat dzis, kiedy mam tam wszystkie materialy do jutrzejszego egzaminu scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:55 am
Omega Sun wrrrr dlaczego wirtualna uczelnia musi sie psuc akurat dzis, kiedy mam tam wszystkie materialy do jutrzejszego egzaminu scream to wszystko przez opcego...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:56 am
Ibris opcy ide cos zjesc,....... no i powiem raz jeszcze: M A N I T O B A !!! mrgreen Nu, smacznego :3
Yumi - daj chlopakowi spokoj, pozwol dojsc. juz wczoraj dochodził ,a czy doszedł tego nie wiem ,wiec niech juz skonczy z tą "Manitobą" ... co za duzo to nie zdrowo.
przyjezdzasz może do nas na ferie ,albo w jakims najbliższym terminie : >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:06 am
YumiTao Ibris opcy ide cos zjesc,....... no i powiem raz jeszcze: M A N I T O B A !!! mrgreen Nu, smacznego :3
Yumi - daj chlopakowi spokoj, pozwol dojsc. juz wczoraj dochodził ,a czy doszedł tego nie wiem ,wiec niech juz skonczy z tą "Manitobą" ... co za duzo to nie zdrowo.
przyjezdzasz może do nas na ferie ,albo w jakims najbliższym terminie : > Chcialabym... Byc moze bede na ferie (11.02.2006). Dzisiaj mialam 'powazna rozmowe' z rodzicielka, moga byc klopoty ^^ Finanse mnie rujnuja, a nie mam pomyslu, jak zarobic. Kazda opcje odrzucam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:08 am
emm... lurkowanie lurkowaniem, ide stad. narazie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:13 am
-udzielanie korepetycji z czegokolwiek -pilnowanie dzieci (zdecydowanie nie polecam) -pisanie prac leniwym licealistom -rysowanie prac na konkursy plastyczne, nie umiejacym rysowac dzieciom wbitym w ambicje (na to ostatnie u nas jest ostatnio duzy popyt xp ) -jak masz 16 lat to jakas praca dorywcza wchodzi tez w gre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|