|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:30 am
opcy Alez wiem.. jednak.. czy nie przeszkadza wam to? Nie ma checi by cos zmienic? odpowiednio: nie / nie *powiedzial z ignorancja w glosie opcy* ty to wiem wink dziadu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:31 am
czesc ludziki ninja nie lubie stycznia- kolo za kolem i sesja niedlugo xp A dzisiaj ucieklam z ostatnich zajec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:31 am
Marlly boooooooooombelek wszystkim mrgreen hej marl. *zieeew* przyswoilas angielski?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:33 am
ninja tak wzglednie... ale nie idem jutro do szkoly i napisze to w czw mrgreen wiec mam jeszcze jutro troszke czasu heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:34 am
Omega Sun czesc ludziki ninja nie lubie stycznia- kolo za kolem i sesja niedlugo xp A dzisiaj ucieklam z ostatnich zajec mruuu.... jak ja cie dawno nie widzialam!!! *przytulas mrgreen *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:35 am
Adwokat.Kozy opcy Alez wiem.. jednak.. czy nie przeszkadza wam to? Nie ma checi by cos zmienic? odpowiednio: nie / nie *powiedzial z ignorancja w glosie opcy* ty to wiem wink dziadu Takie jest gildiowe towarzystwo i poki co z tym nic nie zrobisz ^^
*chwal chwal* Hej, Omi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:37 am
nunu.... takie pytanie... sluchal pan moze Manitoby? bo mnie rozwalila normalnie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:38 am
Omega Sun czesc ludziki ninja nie lubie stycznia- kolo za kolem i sesja niedlugo xp A dzisiaj ucieklam z ostatnich zajec hej hej ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:39 am
jutro mam probny egzamin xp Musze przerobic jeszcze 2 dlugasne ustawy pod katem 40 zagadnien gonk Jak mi sie nie chce, najchetniej poszlabym juz spac do cieplutkiego lozeczka crying
Ok, koniec marudzenia ninja Musialam to po prostu z siebie wyrzucic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Takie jest gildiowe towarzystwo i poki co z tym nic nie zrobisz ^^ zawsze mozna zalozyc jakoms elytarnom gildie.... gdzei ludzie beda bez przerwy powaznie i entelygentnie rozmawjac.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wali głową w monitor* xX cały czas ciemnieje i jaśnieje, oczoplasu juz dostaje od tego cholernego monitora * * ...
ninja Xx ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly ninja tak wzglednie... ale nie idem jutro do szkoly i napisze to w czw mrgreen wiec mam jeszcze jutro troszke czasu heart ninja dlaczemu nie idziesz? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:40 am
opcy Ibris Takie jest gildiowe towarzystwo i poki co z tym nic nie zrobisz ^^ zawsze mozna zalozyc jakoms eytarnom gildie.... gdzei ludzie beda bez przerwy powaznie i entelygentnie rozmawjac.... rofl Alez z Ciebie wredny szyderca blaugh Intencje i sam pomysl byly dobre, tylko w praktyce sie nie sprawdzilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:42 am
narazie nie moge powiedziec bo nic pewnego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:42 am
Omega Sun opcy Ibris Takie jest gildiowe towarzystwo i poki co z tym nic nie zrobisz ^^ zawsze mozna zalozyc jakoms eytarnom gildie.... gdzei ludzie beda bez przerwy powaznie i entelygentnie rozmawjac.... rofl Alez z Ciebie wredny szyderca blaugh Intencje i sam pomysl byly dobre, tylko w praktyce sie nie sprawdzilo sweatdrop za to mi placa... cool RJD2 [Since We Last Spoke #05] Making Days Longer [4:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|