|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:55 am
hej hej *wklada sobie zapalki miedzy powieki zeby nie zasnac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:00 am
Public Enemy [New Whirl Odor #11] Check What Ya Listenin' To [5:46]
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:14 am
Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:15 am
Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:16 am
Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o niudy dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:17 am
Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o moze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:17 am
Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o odnosze wrazenie iz nie tylko ty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:21 am
Ibris Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...Gdyz wszelako zagladalem tu kilka razy dnia dzisiejszego azaliz poprzednich i wnioskuje ze poza sporadycznimi 'haha', 'hihi' i 'kradne jej majtki' to nie szchodzi tu rzeden proces tworczy nie mowiac juz o jakiejkolwiek dyskusji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:21 am
Ibris Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...ale ja jestem fajny... wiec to wam powinno wynagrodzic te nidogodnosci... Promoe [The Long Distance Runner #01] Marathon [1:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:23 am
Adwokat.Kozy Ibris Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...Gdyz wszelako zagladalem tu kilka razy dnia dzisiejszego azaliz poprzednich i wnioskuje ze poza sporadycznimi 'haha', 'hihi' i 'kradne jej majtki' to nie szchodzi tu rzeden proces tworczy nie mowiac juz o jakiejkolwiek dyskusji wink Do tego powinienes sie juz przyzwyczaic ^^ To juz trwa od jakiegos czasu.
Opcy - Moich potrzeb nie zaspokajasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:23 am
opcy Ibris Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...ale ja jestem fajny... wiec to wam powinno wynagrodzic te nidogodnosci... Promoe [The Long Distance Runner #01] Marathon [1:38]no wiec.... nie.. przykro mi ale twojej fajnosci nic nie chcac ujmowac stwierdzam iz brak ci aspektu odmiennoplciowego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:24 am
Ibris Adwokat.Kozy Ibris Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...Gdyz wszelako zagladalem tu kilka razy dnia dzisiejszego azaliz poprzednich i wnioskuje ze poza sporadycznimi 'haha', 'hihi' i 'kradne jej majtki' to nie szchodzi tu rzeden proces tworczy nie mowiac juz o jakiejkolwiek dyskusji wink Do tego powinienes sie juz przyzwyczaic ^^ To juz trwa od jakiegos czasu.
Opcy - Moich potrzeb nie zaspokajasz.Alez wiem.. jednak.. czy nie przeszkadza wam to? Nie ma checi by cos zmienic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 9:27 am
Adwokat.Kozy Ibris Adwokat.Kozy Ibris Adwokat.Kozy Czy tylko ja mam wrazenie ze przez caly dzien nic sie tu nie dzieje? 0.o Zeby tylko jeden dzien...Gdyz wszelako zagladalem tu kilka razy dnia dzisiejszego azaliz poprzednich i wnioskuje ze poza sporadycznimi 'haha', 'hihi' i 'kradne jej majtki' to nie szchodzi tu rzeden proces tworczy nie mowiac juz o jakiejkolwiek dyskusji wink Do tego powinienes sie juz przyzwyczaic ^^ To juz trwa od jakiegos czasu.
Opcy - Moich potrzeb nie zaspokajasz.Alez wiem.. jednak.. czy nie przeszkadza wam to? Nie ma checi by cos zmienic? odpowiednio: nie / nie *powiedzial z ignorancja w glosie opcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|