|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:11 am
Aidanna Negai-chan A dopiero co było prane *mruczy pod nosem, czyszcząc "prześcieradło"* Musisz za to zapłacić *pr�buje wejść na żyrandol* Nie mogę wejść.... *oddala się, ale tylko po to, by wziąść rozbieg i skoczyć na żyrandol* Ha! *chwieje się* Udało się blaugh . gonk *probuje nie spasc ale spada na ziemie z wielkim BUM!*Oj eek *skacze, a raczej spada z żyrandola obok Aidanny, ale o wiele ciszej* Nic ci nie jest prawda sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:13 am
hej... jak wszystko dobrze pojdzie jade na ferie w gory.. .... jakaś głupia gruba krowa sie lepi do chłopaka mojej kolezanki.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:16 am
Negai-chan Aidanna Negai-chan A dopiero co było prane *mruczy pod nosem, czyszcząc "prześcieradło"* Musisz za to zapłacić *pr�buje wejść na żyrandol* Nie mogę wejść.... *oddala się, ale tylko po to, by wziąść rozbieg i skoczyć na żyrandol* Ha! *chwieje się* Udało się blaugh . gonk *probuje nie spasc ale spada na ziemie z wielkim BUM!*Oj eek *skacze, a raczej spada z żyrandola obok Aidanny, ale o wiele ciszej* Nic ci nie jest prawda sweatdrop ? *udaje trupa* x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:17 am
Kimagure-chan hej... jak wszystko dobrze pojdzie jade na ferie w gory.. .... jakaś głupia gruba krowa sie lepi do chłopaka mojej kolezanki.. domokun Hej, fajnie biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:17 am
Kimagure-chan hej... jak wszystko dobrze pojdzie jade na ferie w gory.. .... jakaś głupia gruba krowa sie lepi do chłopaka mojej kolezanki.. domokun straszne... okropne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:18 am
O.o... żyj! Bo wezwe... Bee i uratuje cię metodą usta-usta gonk !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:18 am
Aidanna Kimagure-chan hej... jak wszystko dobrze pojdzie jade na ferie w gory.. .... jakaś głupia gruba krowa sie lepi do chłopaka mojej kolezanki.. domokun straszne... okropne rolleyes ojejkujejku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:19 am
Negai-chan Kimagure-chan hej... jak wszystko dobrze pojdzie jade na ferie w gory.. .... jakaś głupia gruba krowa sie lepi do chłopaka mojej kolezanki.. domokun Hej, fajnie biggrin . wiem... pojechałabym wtedy z Olą i takim Kukim z naszej szkoły... i z taka głupią grubą krową gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:20 am
Negai-chan O.o... żyj! Bo wezwe... Bee i uratuje cię metodą usta-usta gonk ! *wstaje i chowa sie w szafie* TYLKO NIE ON!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:22 am
Aidanna Negai-chan O.o... żyj! Bo wezwe... Bee i uratuje cię metodą usta-usta gonk ! *wstaje i chowa sie w szafie* TYLKO NIE ON!!! gonk TY ŻYJESZ biggrin ! Edit - a teraz wyjdź z tej szafy... ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:23 am
Negai-chan Aidanna Negai-chan O.o... żyj! Bo wezwe... Bee i uratuje cię metodą usta-usta gonk ! *wstaje i chowa sie w szafie* TYLKO NIE ON!!! gonk TY ŻYJESZ biggrin ! perspektywa usta-usta metoda Bee kazdego ozywi talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:23 am
Aidanna Negai-chan O.o... żyj! Bo wezwe... Bee i uratuje cię metodą usta-usta gonk ! *wstaje i chowa sie w szafie* TYLKO NIE ON!!! gonk ojejkujejku xp Negi- jak jade ty jedziesz ze mna... scream heart nie ma to jak tarzanie sie w sniegu... z toba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|