|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 6:40 am
yumi-ki hmm... to zaraz trzeba to zmienić twisted *zaskoczona* Aaaaa blaugh phahahaha prze... prze... przestan *proboje uciec od laskotek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 6:48 am
Miho_14 yumi-ki hmm... to zaraz trzeba to zmienić twisted *zaskoczona* Aaaaa blaugh phahahaha prze... prze... przestan *proboje uciec od laskotek mrgreen Jak ładnie się śmiejesz twisted *łaskocze dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:07 am
Hej i pa... czas do nauki :/ papa wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:09 am
yumi-ki Hej i pa... czas do nauki :/ papa wszystkim wink Pa 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:40 am
ninja *czai sie i skacze na Negai* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:45 am
Aidanna ninja *czai sie i skacze na Negai* 4laugh eek Aaa! gonk *ze strachu ucieka przed Aidanną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:47 am
Negai-chan Aidanna ninja *czai sie i skacze na Negai* 4laugh eek Aaa! gonk *ze strachu ucieka przed Aidanną* mwahaha... *upada na ziemie i chowa sie gdzies w ciemnym kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:57 am
Negai-chan Aidanna Negai-chan Aidanna ninja *czai sie i skacze na Negai* 4laugh eek Aaa! gonk *ze strachu ucieka przed Aidanną* mwahaha... *upada na ziemie i chowa sie gdzies w ciemnym kacie* crying Nie śmiej się ze mnie scream *"raczkuje" w kierunku kryj�wki Aidanny* Mam c... aaa! *zauważa, że jest pełno kurzu i że pobrudziła sobie ubranie* Nie! Moje prześcieradło się ubrudziło crying .... sesese... to byl moj plan... *przeskakuje przez nia i wlazi na zyrandol* nie zlapiesz mnie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 8:09 am
Negai-chan A dopiero co było prane *mruczy pod nosem, czyszcząc "prześcieradło"* Musisz za to zapłacić *pr�buje wejść na żyrandol* Nie mogę wejść.... *oddala się, ale tylko po to, by wziąść rozbieg i skoczyć na żyrandol* Ha! *chwieje się* Udało się blaugh . gonk *probuje nie spasc ale spada na ziemie z wielkim BUM!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|