|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:33 am
opcy Ibris W kupie razniej i cieplej :3 mozliwe... ale 'w kupie' nie probowalem..... ale ja podobno jestem staroswiecki..... Sa rozne rodzaje, zalezy do czego ktora potrzebujesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:36 am
Miho_14 opcy Mr. Smokey *ciągle kiwając sie macha ręką do wchodzacych osob* ... a co jemu...? ninja ...no....kiwa sie... nigdy ci sie nie chcialo kiwac? mrgreen Smokey, oddales Rynn pierscionek? xp juz dawnooo .. *kiw kiw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:37 am
Ibris opcy Ibris W kupie razniej i cieplej :3 mozliwe... ale 'w kupie' nie probowalem..... ale ja podobno jestem staroswiecki..... Sa rozne rodzaje, zalezy do czego ktora potrzebujesz.serioserio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris opcy Terrorystka Frania Ibris Chociaz sie bujajcie synchronicznie, co? *naklada swter do Smookeya* nie cierpie sie bujac synchronicznie* *nie zgrabnie sie kiwa w te i we-wte* synchronicznie jest lepiej... 3nodding W kupie razniej i cieplej :3w kupie śmierdzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak mi sie nie chce uczyc, a tu jeszcze troche mam na jutro ;0
witam;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:38 am
opcy Ibris opcy Ibris W kupie razniej i cieplej :3 mozliwe... ale 'w kupie' nie probowalem..... ale ja podobno jestem staroswiecki..... Sa rozne rodzaje, zalezy do czego ktora potrzebujesz.serioserio? Nie. Ygh... zmeczona juz jestem ;_;
Hey, Nove ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:39 am
novelin jak mi sie nie chce uczyc, a tu jeszcze troche mam na jutro ;0
witam;> zarabisty avi art ja mam jutro olimpiade z histy i nie narzekam...... chyba to oleje :/ mam tak podly humor ze szkoda gadac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:39 am
no nic, ja spadam..... sweatdrop pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:40 am
witam źą ;> ależ Ty blada jestes i czorniawa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:40 am
novelin witam źą ;> ależ Ty blada jestes i czorniawa ^^ Nic nowego pod sloncem X3 Wyjdz kiedys z domu, co? Ze mna np.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:41 am
Terrorystka Frania novelin jak mi sie nie chce uczyc, a tu jeszcze troche mam na jutro ;0
witam;> zarabisty avi art ja mam jutro olimpiade z histy i nie narzekam...... chyba to oleje :/ mam tak podly humor ze szkoda gadac :/ dziekuje, wlasnie dostalam niedawno (:
no to trzymam kciuki jutro [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:43 am
*siega po ksiązke i bujajac sie czyta z zaciekawieniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:43 am
Ibris novelin witam źą ;> ależ Ty blada jestes i czorniawa ^^ Nic nowego pod sloncem X3 Wyjdz kiedys z domu, co? Ze mna np. wychodze z domu nawet, czasem ^____^ No chociaz ostatio rzadko. Chetnie sie z Toba zobacze bo mi brakuje Cie smile Moze sie umowimy wstepnie jakos, czy cus ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:44 am
novelin Terrorystka Frania novelin jak mi sie nie chce uczyc, a tu jeszcze troche mam na jutro ;0
witam;> zarabisty avi art ja mam jutro olimpiade z histy i nie narzekam...... chyba to oleje :/ mam tak podly humor ze szkoda gadac :/ dziekuje, wlasnie dostalam niedawno (:
no to trzymam kciuki jutro [; nmzc... avek na picu wyglada jak kobieta z opery o wikingach XD te warkooooocze
(nie) dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|