|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:57 am
Ibris Twisted_Exile Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* nie wiem oc w nim dobrego ale witay a czemu Cie boli? twisted Hmh... dobrego? Obiad byl dobry :3 I Kage jest dobry...
I moze wyladuje w goglach, bo zdaje sie, ze mam klopoty ze slepiami^^ eek a co sie znimi dzieje? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:58 am
Mr. Smokey "Nie jestem prawdziwym samurajem, miecz czesciej w pochwie niz w reku. " Najlepsi samurajowie nigdy nie wyciągnęli miecza z pochwy. I nie wiem jak to sie ma do twojego siga. (ee i bez skojazen zboczuchy) nie kombinuj.. w tym signu liczy sie ten erotyczny wydzwiek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:58 am
BeeWolf_san Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* hej ibr :* co masz na sobie wink ... smokej ... ty nie filozuj. Zdaje sie, ze ubranie ;3 Hej, Wilczku ^.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:59 am
Twisted_Exile Ibris Twisted_Exile Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* nie wiem oc w nim dobrego ale witay a czemu Cie boli? twisted Hmh... dobrego? Obiad byl dobry :3 I Kage jest dobry...
I moze wyladuje w goglach, bo zdaje sie, ze mam klopoty ze slepiami^^ eek a co sie znimi dzieje? eek twisted A bo ja wiem? Bola, lzawia, pieka XD Trzeba sie w koncu wybrac do okulisty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:00 am
Ibris BeeWolf_san Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* hej ibr :* co masz na sobie wink ... smokej ... ty nie filozuj. Zdaje sie, ze ubranie ;3 Hej, Wilczku ^.~no powiedz mi jakies swinstwo prosze biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:02 am
BeeWolf_san Ibris BeeWolf_san Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* hej ibr :* co masz na sobie wink ... smokej ... ty nie filozuj. Zdaje sie, ze ubranie ;3 Hej, Wilczku ^.~no powiedz mi jakies swinstwo prosze biggrin 4laugh Cos Ty taki spragniony wrazen? wink
Swinstwo to dopiero moze byc, jak sie bakterie doczepia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:04 am
Ibris Cos Ty taki spragniony wrazen? wink Swinstwo to dopiero moze byc, jak sie bakterie doczepia... a tak jakos taki pociesznyj estem dzis biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:04 am
Dostalam wlasnie dawnka Spongebob'a, muwaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:08 am
mi tez wszystko mnie boli jestesm zniszczona psychizcnie krew mi z nosa leci co chwila 30 zaczynaja sie sesje wiec nienarzekaj stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 11:10 am