|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:44 am
BeeWolf_san, co do siga to Ci najlepsi podobno nigdy go nie wyjmowali *mamrota pod nosem niby do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:46 am
tiak ocywiscie ze zadna nie oprze sie temu magnetyzmowi mrgreen po oco ja wogole zaczynalam temat skoro odpowiedz bylaby jasna.... ehhhhhh 05. Rammstein - [Rosenrot #05] Wo bist du [3:55] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:47 am
Mr. Smokey BeeWolf_san, co do siga to Ci najlepsi podobno nigdy go nie wyjmowali *mamrota pod nosem niby do siebie* mrgreen ja nie wiem czemu ale ten sig czytam na dwa sposoby wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:47 am
Twisted_Exile tiak ocywiscie ze zadna nie oprze sie temu magnetyzmowi mrgreen po oco ja wogole zaczynalam temat skoro odpowiedz bylaby jasna.... ehhhhhh 05. Rammstein - [Rosenrot #05] Wo bist du [3:55] heart no nie wiem biggrin Smokey, ze jasniej prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:49 am
BeeWolf_san Twisted_Exile tiak ocywiscie ze zadna nie oprze sie temu magnetyzmowi mrgreen po oco ja wogole zaczynalam temat skoro odpowiedz bylaby jasna.... ehhhhhh 05. Rammstein - [Rosenrot #05] Wo bist du [3:55] heart no nie wiem biggrin Smokey, ze jasniej prosze... sad moze poprostu mam ochote pogadac ale ehhhh nie wychodzi mi to sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:50 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile tiak ocywiscie ze zadna nie oprze sie temu magnetyzmowi mrgreen po oco ja wogole zaczynalam temat skoro odpowiedz bylaby jasna.... ehhhhhh 05. Rammstein - [Rosenrot #05] Wo bist du [3:55] heart no nie wiem biggrin Smokey, ze jasniej prosze... sad moze poprostu mam ochote pogadac ale ehhhh nie wychodzi mi to sad twisted nie ma co sie lamac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:51 am
smile latwo powiedziec wink poprostu mam syndrom niedopieszczenia xd xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:52 am
Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:53 am
"Nie jestem prawdziwym samurajem, miecz czesciej w pochwie niz w reku. " Najlepsi samurajowie nigdy nie wyciągnęli miecza z pochwy.
I nie wiem jak to sie ma do twojego siga.
(ee i bez skojazen zboczuchy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:53 am
Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* nie wiem oc w nim dobrego ale witay a czemu Cie boli? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:54 am
Mr. Smokey "Nie jestem prawdziwym samurajem, miecz czesciej w pochwie niz w reku. " Najlepsi samurajowie nigdy nie wyciągnęli miecza z pochwy. I nie wiem jak to sie ma do twojego siga. (ee i bez skojazen zboczuchy) prych jakie zboczuhy jakie zboczuchy sam masz takie skoojarzenia inaczej bys nie wiedzial jak rozumiem to na 2 sposob rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:54 am
Twisted_Exile smile latwo powiedziec wink poprostu mam syndrom niedopieszczenia xd xd xd rofl mrgreen twisted cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:55 am
Twisted_Exile Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* nie wiem oc w nim dobrego ale witay a czemu Cie boli? twisted Hmh... dobrego? Obiad byl dobry :3 I Kage jest dobry...
I moze wyladuje w goglach, bo zdaje sie, ze mam klopoty ze slepiami^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:56 am
BeeWolf_san Twisted_Exile smile latwo powiedziec wink poprostu mam syndrom niedopieszczenia xd xd xd rofl mrgreen twisted cool cu? twisted eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:56 am
Ibris Dobry... *wlazi z bolem glowy i oczu* hej ibr :* co masz na sobie wink ... smokej ... ty nie filozuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|