|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:00 am
Terrorystka Frania opcy Terrorystka Frania opcy eMka... opowiedz mi o swoich majtkach.... są zielonejakos malo zmyslowo to powiedzialas..... Manitoba [Up In Flames #08] Kid You'll Move Mountains [5:02] *stara sie zmyslowiej powiedziec* mhrr są mhrr zielone mhr.. uuu..uu.uu.. mrgreen bosko..... prawie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:00 am
opcusiu ide na moja telenovele ;3
pa pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:03 am
Terrorystka Frania opcusiu ide na moja telenovele ;3
pa pirate ja ide ze starszakami posiedziec.... straszne co nie? (Anku sie uczy i nie mam co ze soba zrobic)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:21 am
neutral co sie stalo *wloczy sie po gildi* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:24 am
Twisted_Exile neutral co sie stalo *wloczy sie po gildi* twisted foo: gojira - [from mars to sirius] 05 where dragons fall [6:54] A no nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:25 am
BeeWolf_san Twisted_Exile neutral co sie stalo *wloczy sie po gildi* twisted foo: gojira - [from mars to sirius] 05 where dragons fall [6:54] A no nic. znowu bedziesz sie farbowal? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:26 am
chaz mnie sie na lenie znalazl, chyba myslal ze sobie ze mna porozmawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:28 am
Twisted_Exile znowu bedziesz sie farbowal? twisted nom biggrin domokun na Silvera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:28 am
Ozzwald chaz mnie sie na lenie znalazl, chyba myslal ze sobie ze mna porozmawia nie Ciebie jednego twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:29 am
BeeWolf_san Twisted_Exile znowu bedziesz sie farbowal? twisted nom biggrin domokun na Silvera ...seksy.... neutral tylko potem nie jecz ze wlsoy ci wypadaja wink neutral twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:37 am
*zaszywa sie gdzieś w kącie i je banana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:41 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile znowu bedziesz sie farbowal? twisted nom biggrin domokun na Silvera ...seksy.... neutral tylko potem nie jecz ze wlsoy ci wypadaja wink neutral twisted jak wypadna bede łysdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:42 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile znowu bedziesz sie farbowal? twisted nom biggrin domokun na Silvera ...seksy.... neutral tylko potem nie jecz ze wlsoy ci wypadaja wink neutral twisted jak wypadna bede łysdy i ktora cie zechce lysego...choc podobno niektre wola lysych wink *szweda sie* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 10:43 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile znowu bedziesz sie farbowal? twisted nom biggrin domokun na Silvera ...seksy.... neutral tylko potem nie jecz ze wlsoy ci wypadaja wink neutral twisted jak wypadna bede łysdy i ktora cie zechce lysego...choc podobno niektre wola lysych wink *szweda sie* twisted mnie to zechce karzda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|