|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:05 am
BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... ja też mam skypa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:06 am
Ozzwald BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... skype dobra rzecz mrgreen bardzo nawet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:06 am
Ozzwald BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... skype dobra rzecz mrgreen jasne ze w ciepeczke mrgreen ledwo go poznalem na poczatku jak kolo mnie przechodzil nie uzywam skypa [wogole nie mam mikrofonu] a teraz gram to by mi wogole chaczylo wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:07 am
Kiray Ozzwald BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... skype dobra rzecz mrgreen jasne ze w ciepeczke mrgreen ledwo go poznalem na poczatku jak kolo mnie przechodzil nie uzywam skypa [wogole nie mam mikrofonu] a teraz gram to by mi wogole chaczylo wszystko no my gadamy w 4 osoby ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:08 am
Kagaio BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... ja też mam skypa smile ja tez ja tez *skacze po gildii i macha rencami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:08 am
Kiray Ozzwald BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... skype dobra rzecz mrgreen jasne ze w ciepeczke mrgreen ledwo go poznalem na poczatku jak kolo mnie przechodzil nie uzywam skypa [wogole nie mam mikrofonu] a teraz gram to by mi wogole chaczylo wszystko a zaluj ze grasz destowi nie nawrzucasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:10 am
...bry wiczor neutral twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:11 am
wszystko jest takie droogiee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:13 am
Ozzwald Kiray Ozzwald BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... skype dobra rzecz mrgreen jasne ze w ciepeczke mrgreen ledwo go poznalem na poczatku jak kolo mnie przechodzil nie uzywam skypa [wogole nie mam mikrofonu] a teraz gram to by mi wogole chaczylo wszystko a zaluj ze grasz destowi nie nawrzucasz wink kurde ja to mam pecha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:16 am
Kimagure-chan wszystko jest takie droogiee... zycie jestdrogie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:18 am
witka ^^ eek twisted czy ty maz phoenixa z pewnego komiksy w sigu czy mnmie oczy mamia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:20 am
Iael witka ^^ eek twisted czy ty maz phoenixa z pewnego komiksy w sigu czy mnmie oczy mamia ==" nie wiem wale to podobno to z X-menow ineobchodzi mnie to==" neutral twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:21 am
Twisted_Exile Iael witka ^^ eek twisted czy ty maz phoenixa z pewnego komiksy w sigu czy mnmie oczy mamia ==" nie wiem wale to podobno to z X-menow ineobchodzi mnie to==" neutral twisted "dziwnym nie jest"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:21 am
Twisted_Exile Iael witka ^^ eek twisted czy ty maz phoenixa z pewnego komiksy w sigu czy mnmie oczy mamia ==" nie wiem wale to podobno to z X-menow ineobchodzi mnie to==" neutral twisted jak mozesz tak okrotnie odnosic sie wobec X-menow T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:23 am
Iael Twisted_Exile Iael witka ^^ eek twisted czy ty maz phoenixa z pewnego komiksy w sigu czy mnmie oczy mamia ==" nie wiem wale to podobno to z X-menow ineobchodzi mnie to==" neutral twisted jak mozesz tak okrotnie odnosic sie wobec X-menow T-T =="jakos moge==" neutral twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|