|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:46 am
hej maylenka ... jakie masz majtki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:46 am
BeeWolf_san Miho_14 Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl >nadstawia policzek< Doktnij... Skora głaciutka i delikatna a mam ja prawie 21 lat... *tyku tyk* no widziasz, a ja mam 15 i mi skora z nosa schodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:47 am
Miho_14 BeeWolf_san Miho_14 Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl >nadstawia policzek< Doktnij... Skora głaciutka i delikatna a mam ja prawie 21 lat... *tyku tyk* no widziasz, a ja mam 15 i mi skora z nosa schodzi xp pij sianko, herbatke z bratka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:48 am
BeeWolf_san Miho_14 BeeWolf_san Miho_14 Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl >nadstawia policzek< Doktnij... Skora głaciutka i delikatna a mam ja prawie 21 lat... *tyku tyk* no widziasz, a ja mam 15 i mi skora z nosa schodzi xp pij sianko, herbatke z bratka. hmmm.... pomysle nad tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:49 am
Miho_14 *tyku tyk* no widziasz, a ja mam 15 i mi skora z nosa schodzi xp Bo jak sie chodzi na solarium to tak bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:50 am
Kagaio Miho_14 *tyku tyk* no widziasz, a ja mam 15 i mi skora z nosa schodzi xp Bo jak sie chodzi na solarium to tak bywa no nie wiem.... jakos sobie nie przypominam zebym kiedykolwiek w zyciu byla na solarium...... talk2hand zreszta niewazne. zmykam na zajecia, pa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:55 am
Miho_14 *tyku tyk* no widziasz, a ja mam 15 i mi skora z nosa schodzi xp to zainwestuj 4zl w krem oliwkowy albo nawilzajaca maseczke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:58 am
Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:01 am
Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:02 am
Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... to straszne... czemu nigdzie nie mozna kupic dla ava bialo-czerwonego krawatu? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:04 am
BeeWolf_san Kiray Bee dzisiaj na swojej uczelni spotkalem Kukusa... wporzo, no to w cipeczke...:d jak masz skype to Beeczuszka i zapraszam na konfe... skype dobra rzecz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:04 am
BeeWolf_san hej maylenka ... jakie masz majtki normalne.... ojaa... nigdy nie uzbieram goldow na rzeczy na ktore chce uzbierac.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:05 am
EvilYuki czemu nigdzie nie mozna kupic dla ava bialo-czerwonego krawatu? stare zydomasonksi spisek i tyle!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|