|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:32 am
opcy YumiTao *bawi się włosami...* rolleyes mrgreen tak tez sie ciesze ... mrgreen *glask, glask*
ide oddac Tadzia i gdzies pomarznąc XD
cyaa ...; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:33 am
Ozzwald BeeWolf_san Jaswinder Ozzwald porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh pomaDki mrgreen I juz pomysł ozzwalda na dyskusje sie przyjoł, A ja mam maseczke z ogorka biggrin olivke zeby sie naolivic blaugh cobym nie skrzypial a ja mam biała wazeline ale nie wiem z jakiej firmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:34 am
BeeWolf_san Delein A ja na tych kosmetykach zarabiam kase i mam je tansze, wiec mi to tito mrgreen Delein, wiesz najdziksza, ze ja mam do ciebie Skype i nie wiem z kad biggrin 4laugh No co ty XD Ej to se pogadamy normalnie, konferenszyn zrobimy mrgreen Mam pytanie za 100 punktow...ma ktos moze jakis biznesplan na kompie? Taki, ktory moglabym pokazac profesorce? Wiem, ze to bardzo nieuczciwe i zle, ale po kiego grzyba takie pierdoly mamy robic, to nawet bogowie nie wiedza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:36 am
Delein BeeWolf_san Delein A ja na tych kosmetykach zarabiam kase i mam je tansze, wiec mi to tito mrgreen Delein, wiesz najdziksza, ze ja mam do ciebie Skype i nie wiem z kad biggrin 4laugh No co ty XD Ej to se pogadamy normalnie, konferenszyn zrobimy mrgreen Mam pytanie za 100 punktow...ma ktos moze jakis biznesplan na kompie? Taki, ktory moglabym pokazac profesorce? Wiem, ze to bardzo nieuczciwe i zle, ale po kiego grzyba takie pierdoly mamy robic, to nawet bogowie nie wiedza... zapytam Adama moze ma jeszcze swój biznes plan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:36 am
Kagaio Ozzwald BeeWolf_san Jaswinder Ozzwald porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh pomaDki mrgreen I juz pomysł ozzwalda na dyskusje sie przyjoł, A ja mam maseczke z ogorka biggrin olivke zeby sie naolivic blaugh cobym nie skrzypial a ja mam biała wazeline ale nie wiem z jakiej firmy a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:37 am
Delein BeeWolf_san Delein A ja na tych kosmetykach zarabiam kase i mam je tansze, wiec mi to tito mrgreen Delein, wiesz najdziksza, ze ja mam do ciebie Skype i nie wiem z kad biggrin 4laugh No co ty XD Ej to se pogadamy normalnie, konferenszyn zrobimy mrgreen Mam pytanie za 100 punktow...ma ktos moze jakis biznesplan na kompie? Taki, ktory moglabym pokazac profesorce? Wiem, ze to bardzo nieuczciwe i zle, ale po kiego grzyba takie pierdoly mamy robic, to nawet bogowie nie wiedza... no pogadamy se... podyszysz mi biggrin wink ja nie mam BYZNES PLANA hej imochan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:39 am
Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Streets [A Grand Don't Come for Free #02] Could Well Be In [4:23]
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio Delein BeeWolf_san Delein A ja na tych kosmetykach zarabiam kase i mam je tansze, wiec mi to tito mrgreen Delein, wiesz najdziksza, ze ja mam do ciebie Skype i nie wiem z kad biggrin 4laugh No co ty XD Ej to se pogadamy normalnie, konferenszyn zrobimy mrgreen Mam pytanie za 100 punktow...ma ktos moze jakis biznesplan na kompie? Taki, ktory moglabym pokazac profesorce? Wiem, ze to bardzo nieuczciwe i zle, ale po kiego grzyba takie pierdoly mamy robic, to nawet bogowie nie wiedza... zapytam Adama moze ma jeszcze swój biznes plan O normalnie oltarz wam postawie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:40 am
Miho_14 Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl poka poka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:42 am
opcy Miho_14 Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl poka poka *pokazuje reke* (rece tez oliwilam xp ) mam wypozyczyc niemowlaka dla porownania? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ozzwald a ja sie olivie olivka Johnson & Johnson oooo blaugh i pachne rumiankiem ja sie wczoraj sie oliwilam xp i teraz mam skore jak pupcia niemowlecia gladka i mekka xp xd rofl >nadstawia policzek< Doktnij... Skora głaciutka i delikatna a mam ja prawie 21 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|