|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:12 am
opcy Ozzwald *cieszy sie jak glupi* mrgreen jakies ruchanko bylo question nie, dostalem awans na rp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:13 am
avon? Gratulacje Ozzy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:17 am
Omega Sun avon? Gratulacje Ozzy smile Oriflame blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:18 am
Delein Omega Sun avon? Gratulacje Ozzy smile Oriflame blaugh podobno lepsze.... ale ja sie nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:21 am
wole avon, maja wiekszy wybor, nizsze ceny i ladniejsze opakowania wink Ale Oriflame ma niektore produkty lepsze. A i tak najlepsze kosmetyki sa z Yves Rocher i Maybelline heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:21 am
porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:22 am
Ozzwald porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh pomaDki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:24 am
Ozzwald porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh to jest bardzo ciekawy temat, ale faceci tego nie rozumieja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:24 am
Jaswinder Ozzwald porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh pomaDki mrgreen I juz pomysł ozzwalda na dyskusje sie przyjoł, A ja mam maseczke z ogorka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:25 am
*bawi się włosami...* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:27 am
A ja na tych kosmetykach zarabiam kase i mam je tansze, wiec mi to tito mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:28 am
YumiTao *bawi się włosami...* rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:31 am
Delein A ja na tych kosmetykach zarabiam kase i mam je tansze, wiec mi to tito mrgreen Delein, wiesz najdziksza, ze ja mam do ciebie Skype i nie wiem z kad biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 8:31 am
BeeWolf_san Jaswinder Ozzwald porozmawiajmy o kosmetykach, kremy, lakiery, tusze, pomatki/szminki, kredki, podklady, pudry, maseczki.... blaugh pomaDki mrgreen I juz pomysł ozzwalda na dyskusje sie przyjoł, A ja mam maseczke z ogorka biggrin olivke zeby sie naolivic blaugh cobym nie skrzypial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|