|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:25 am
Aidanna Ozzwald zapetlamy sie powoli... zobacz co wytluscilem... ona robi to celowo czy naprawde jest jakas nie teges? rofl jestem tylko facetem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:27 am
czikka BeeWolf_san misie nigdy niezdarzyło, no i nikogo takiego nie znam, pozatoba :* ":*" co to znaczy? no fakt fajtlapa ze mnie straszna ale to jeszcze nie zbrodnia ty wogole cos wiesz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka Ozzwald czikka Ozzwald no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic.... poprostu czesto choruje, ale mama jest nauczycielka wiec wszystkiego mnie nauczyla no wlasnie widac o co ci chodzi?! zapetlamy sie powoli... zobacz co wytluscilem... rozumiem juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Omega Sun czesc ninja Co porabiacie w ten okropny, mrozny dzien xp ? Ja mam jutro kolo, wiec w ramach wymyslania sobie wymowek, zeby przelozyc nauke na pozniej, przyszlam do was ninja crying jedynie jako wymuwka figurujemy w twoim zyciu. nie, no nie tylko dlatego tu przyszlam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:28 am
Aidanna czikka BeeWolf_san misie nigdy niezdarzyło, no i nikogo takiego nie znam, pozatoba :* ":*" co to znaczy? no fakt fajtlapa ze mnie straszna ale to jeszcze nie zbrodnia ty wogole cos wiesz rolleyes tak. czemu mam niewiedziedz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:29 am
co przedstawia Twoja sygnaturka? Nie moge sie dopatrzec co to jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:29 am
Omega Sun Konio Omega Sun czesc ninja Co porabiacie w ten okropny, mrozny dzien xp ? Ja mam jutro kolo, wiec w ramach wymyslania sobie wymowek, zeby przelozyc nauke na pozniej, przyszlam do was ninja crying jedynie jako wymuwka figurujemy w twoim zyciu. nie, no nie tylko dlatego tu przyszlam smile A dla czego jeszcze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:30 am
Konio Omega Sun nie, no nie tylko dlatego tu przyszlam smile A dla czego jeszcze ? po prostu lubie rozmawiac z osobami, ktore tu przychodza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:32 am
Omega Sun Konio Omega Sun nie, no nie tylko dlatego tu przyszlam smile A dla czego jeszcze ? po prostu lubie rozmawiac z osobami, ktore tu przychodza 3nodding Aha. No to miło mi. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:35 am
czikka Aidanna czikka BeeWolf_san misie nigdy niezdarzyło, no i nikogo takiego nie znam, pozatoba :* ":*" co to znaczy? no fakt fajtlapa ze mnie straszna ale to jeszcze nie zbrodnia ty wogole cos wiesz rolleyes tak. czemu mam niewiedziedz? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:39 am
a tobie o co sie rozchodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:42 am
czikka a tobie o co sie rozchodzi? [quote="czikka"] [b]tak. czemu mam niewiedziedz?[/b][/quote] Tak jakos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:44 am
Konio czikka a tobie o co sie rozchodzi? [quote="czikka"] [b]tak. czemu mam niewiedziedz?[/b][/quote] Tak jakos. aha ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|