|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:15 am
czikka Aidanna ze az zeby wypadaja od tej slodyczy... niema u ciebie w okolicy stomatologa? nie... bo ja mieszkam na zadupiu swiata i nic tu nie ma rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:16 am
czikka Aidanna bosze... co sie tam stalo eek wielkie mi halo poprostu z reki mi wypadl pojemniczek rozlalo sie i wielka tragedie z tego robia niektore substancje nie powinny sie rozlewac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:17 am
czikka Aidanna bosze... co sie tam stalo eek wielkie mi halo poprostu z reki mi wypadl pojemniczek rozlalo sie i wielka tragedie z tego robia drewniane raczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:17 am
Ozzwald czikka Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic.... poprostu czesto choruje, ale mama jest nauczycielka wiec wszystkiego mnie nauczyla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:18 am
czikka Aidanna bosze... co sie tam stalo eek wielkie mi halo poprostu z reki mi wypadl pojemniczek rozlalo sie i wielka tragedie z tego robia no ale wiesz... substancje moga byc... trujace... zrace... latwopalne... i nie powinno sie ich rozlewac confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:18 am
BeeWolf_san czikka Aidanna bosze... co sie tam stalo eek wielkie mi halo poprostu z reki mi wypadl pojemniczek rozlalo sie i wielka tragedie z tego robia niektore substancje nie powinny sie rozlewac. nie wiem co to bylo ale ta malpa juz musiala na wstepie oczywiscie od idiotek mnie zwyzywac, kazdemu moglo sie to pzytrafic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:20 am
czikka Ozzwald czikka Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic.... poprostu czesto choruje, ale mama jest nauczycielka wiec wszystkiego mnie nauczyla no wlasnie widac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:20 am
Ozzwald czikka Ozzwald czikka Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic.... poprostu czesto choruje, ale mama jest nauczycielka wiec wszystkiego mnie nauczyla no wlasnie widac o co ci chodzi?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:21 am
czikka BeeWolf_san czikka Aidanna bosze... co sie tam stalo eek wielkie mi halo poprostu z reki mi wypadl pojemniczek rozlalo sie i wielka tragedie z tego robia niektore substancje nie powinny sie rozlewac. nie wiem co to bylo ale ta malpa juz musiala na wstepie oczywiscie od idiotek mnie zwyzywac, kazdemu moglo sie to pzytrafic misie nigdy niezdarzyĆo, no i nikogo takiego nie znam, pozatoba :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:22 am
czikka Ozzwald czikka Ozzwald czikka Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic.... poprostu czesto choruje, ale mama jest nauczycielka wiec wszystkiego mnie nauczyla no wlasnie widac o co ci chodzi?! zapetlamy sie powoli... zobacz co wytluscilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:22 am
czikka Ozzwald czikka Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic.... poprostu czesto choruje, ale mama jest nauczycielka wiec wszystkiego mnie nauczyla ja tez czesto choruje i co? ale jakos rozum mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:23 am
czesc ninja Co porabiacie w ten okropny, mrozny dzien xp ? Ja mam jutro kolo, wiec w ramach wymyslania sobie wymowek, zeby przelozyc nauke na pozniej, przyszlam do was ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:24 am
Ozzwald zapetlamy sie powoli... zobacz co wytluscilem... ona robi to celowo czy naprawde jest jakas nie teges? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:25 am
BeeWolf_san misie nigdy niezdarzyĆo, no i nikogo takiego nie znam, pozatoba :* ":*" co to znaczy? no fakt fajtlapa ze mnie straszna ale to jeszcze nie zbrodnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:25 am
Omega Sun czesc ninja Co porabiacie w ten okropny, mrozny dzien xp ? Ja mam jutro kolo, wiec w ramach wymyslania sobie wymowek, zeby przelozyc nauke na pozniej, przyszlam do was ninja crying jedynie jako wymuwka figurujemy w twoim zyciu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|