|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:01 am
czikka Ozzwald to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja czasem sie nad tym zastanawiam, ale mam mowi ze ludzie nie potrafia poprostu mnie docenic rodzice czasem nas oklamuja bysmy sie nie zalamywali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:01 am
Ozzwald czikka wiadomosc od Ridsu: jutro o 14 zglos sie do 203 obok dziekanatu juz bo sie rozpedzam, nie mam zamiaru scream nic nie zrobilam to byl wypadek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:02 am
Ozzwald czikka Ozzwald to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja czasem sie nad tym zastanawiam, ale mam mowi ze ludzie nie potrafia poprostu mnie docenic rodzice czasem nas oklamuja bysmy sie nie zalamywali nieprawda, my z mama jestesmy bardzo zwiazane ze soba i ona by mnie nigdy nie oklamala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:03 am
czikka Ozzwald czikka Ozzwald to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja czasem sie nad tym zastanawiam, ale mam mowi ze ludzie nie potrafia poprostu mnie docenic rodzice czasem nas oklamuja bysmy sie nie zalamywali nieprawda, my z mama jestesmy bardzo zwiazane ze soba i ona by mnie nigdy nie oklamala coreczka mamusi... jakie to slodkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:06 am
czikka Ozzwald czikka Ozzwald to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja czasem sie nad tym zastanawiam, ale mam mowi ze ludzie nie potrafia poprostu mnie docenic rodzice czasem nas oklamuja bysmy sie nie zalamywali nieprawda, my z mama jestesmy bardzo zwiazane ze soba i ona by mnie nigdy nie oklamala co nieznaczy ze nie moze cie oklamac rolleyes lajf is brutal a na mnie mowia ze jestem landrynka rolleyes talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:07 am
Ozzwald czikka Ozzwald czikka Ozzwald to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja czasem sie nad tym zastanawiam, ale mam mowi ze ludzie nie potrafia poprostu mnie docenic rodzice czasem nas oklamuja bysmy sie nie zalamywali nieprawda, my z mama jestesmy bardzo zwiazane ze soba i ona by mnie nigdy nie oklamala coreczka mamusi... jakie to slodkie... ze az zeby wypadaja od tej slodyczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:09 am
czikka Ozzwald czikka wiadomosc od Ridsu: jutro o 14 zglos sie do 203 obok dziekanatu juz bo sie rozpedzam, nie mam zamiaru scream nic nie zrobilam to byl wypadek Proponuje Ci bys sobie to raczej dziewczyno do serca wziela, to nie jakies moje widzimisie tylko kierownik warsztatow kazal ci przekazac. Przez ten twoj wypadek cala pracownia i pol budynku by poszlo w pizdu. TO CHYBA LOGICZNE ZE JAK NA SUBSTANCJI PISZE NIE DOTYKAC TO ZNACZY ZE SIE TEGO NIE RUSZA! koncze na dzis nie mam ochoty wdawac sie z toba w dyskusje @ aidanna nie sluchaj tego rozpieszczonego bachora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:10 am
czikka BeeWolf_san czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy A siebie lubisz? tak siebie lubie samolubna jestes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:11 am
Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:11 am
Ridsu czikka Ozzwald czikka wiadomosc od Ridsu: jutro o 14 zglos sie do 203 obok dziekanatu juz bo sie rozpedzam, nie mam zamiaru scream nic nie zrobilam to byl wypadek Proponuje Ci bys sobie to raczej dziewczyno do serca wziela, to nie jakies moje widzimisie tylko kierownik warsztatow kazal ci przekazac. Przez ten twoj wypadek cala pracownia i pol budynku by poszlo w pizdu. TO CHYBA LOGICZNE ZE JAK NA SUBSTANCJI PISZE NIE DOTYKAC TO ZNACZY ZE SIE TEGO NIE RUSZA! koncze na dzis nie mam ochoty wdawac sie z toba w dyskusje @ aidanna nie sluchaj tego rozpieszczonego bachora. bosze... co sie tam stalo eek a ja jej nie lsucham... pff... no co ty rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:12 am
Aidanna ze az zeby wypadaja od tej slodyczy... niema u ciebie w okolicy stomatologa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:13 am
BeeWolf_san czikka BeeWolf_san czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy A siebie lubisz? tak siebie lubie samolubna jestes. nie uwazam tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:14 am
Aidanna bosze... co sie tam stalo eek wielkie mi halo poprostu z reki mi wypadl pojemniczek rozlalo sie i wielka tragedie z tego robia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Ozzwald coreczka mamusi... jakie to slodkie... nie rozumiem confused no w szkole ucza myslenia, widac troche zajec ominelas, bo mamusia powiedziala ze nie musisz chodzic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka BeeWolf_san czikka BeeWolf_san czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy A siebie lubisz? tak siebie lubie samolubna jestes. nie uwazam tak no jak nikogo nie lubisz a siebie tak, no to chyba proste.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|