|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka a ty nie mow co mam sobie kupic bo jestes chyba najwiekszym chamem jakiego widzialam ja jestem chamem, a ty mowisz ze wszyscy dookola sa zli, od debili, rozowych panienek i cukierkow wyzywasz wszystkich dookola, wiec duzo lepsza nie jestes... ja tylko rozwiazuje twoj probem.... jak faceci Ci nie leza to wez sie za kobiety... chamski jestem, ale glownie dla Ciebie *biega po pokoju i sie wydziera* JESTEM CUKIERKIEM!! MOJE MARZENIE SIE SPELNILO!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka a ty nie mow co mam sobie kupic bo jestes chyba najwiekszym chamem jakiego widzialam ja jestem chamem, a ty mowisz ze wszyscy dookola sa zli, od debili, rozowych panienek i cukierkow wyzywasz wszystkich dookola, wiec duzo lepsza nie jestes... ja tylko rozwiazuje twoj probem.... jak faceci Ci nie leza to wez sie za kobiety... chamski jestem, ale glownie dla Ciebie kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:42 am
*podbiega do niej i daje zlamany patyczek po czym ucieka* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:50 am
czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy nie lubisz mezczyzn, kobiet... moim zdaniem w zyciu chodzi o zaznanie szczescia z partnerem, milosc, itd.. jak ty nikogo nie lubisz szczescia nie zaznasz... wiec lepiej skrocic sobie cierpienie i podciac sobie zyly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:51 am
czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy A siebie lubisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:55 am
Ozzwald czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy nie lubisz mezczyzn, kobiet... moim zdaniem w zyciu chodzi o zaznanie szczescia z partnerem, milosc, itd.. jak ty nikogo nie lubisz szczescia nie zaznasz... wiec lepiej skrocic sobie cierpienie i podciac sobie zyly dzieki za rade obejde sie bez niej scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:56 am
BeeWolf_san czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy A siebie lubisz? tak siebie lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:57 am
czikka BeeWolf_san czikka kobiet tez nie lubie, nie pociagaja mnie. tak nazywam bo tak jest, nie mam ci nic wiecej do powiedzenia jestes takim samym bydlakiem jak wszyscy A siebie lubisz? tak siebie lubie to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:58 am
ninja *siada na fotelu i obserwuje rozwuj sytuacji* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:58 am
Ozzwald to ty jestes jakas nie teges skoro wszyscy Ci przeszkadzaja czasem sie nad tym zastanawiam, ale mam mowi ze ludzie nie potrafia poprostu mnie docenic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|