|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:09 am
czikka Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad czemu uwarzasz ze cham? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:09 am
Hyuga Neji 88 czikka Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad oooooooooo okrucienstwem zalecialo sweatdrop to jakis malo sympatyczny wyrwidupa, tak mi sie zdaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:10 am
Aidanna czikka Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad czemu uwarzasz ze cham? confused bo podrywa kazda dziewczyne z ktora rozmawia i jest niemily
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:11 am
cos czuje ze zaraz wywiaze sie klutnia miedzy 2 damami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:11 am
czikka Aidanna czikka Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad czemu uwarzasz ze cham? confused bo podrywa kazda dziewczyne z ktora rozmawia i jest niemily mhmm... kazda dziewczyne podrywa rolleyes jaasne... a ze jest niemily to juz jego sprawa... ja i tak go kocham heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:13 am
Hyuga Neji 88 cos czuje ze zaraz wywiaze sie klutnia miedzy 2 damami sweatdrop ja nie bede sie klucic z kims kto nawet nie zna Ozzwalda tak dobrze jak ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:14 am
Aidanna czikka Aidanna czikka Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad czemu uwarzasz ze cham? confused bo podrywa kazda dziewczyne z ktora rozmawia i jest niemily mhmm... kazda dziewczyne podrywa rolleyes jaasne... a ze jest niemily to juz jego sprawa... ja i tak go kocham heart _ heart to zycze powodzenia, zebys sie nie przejechala kolezanko , takich chlopakow jest cala masa , a ten typ , on raczej na ciebie nie zasluzyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:16 am
czikka to zycze powodzenia, zebys sie nie przejechala kolezanko , takich chlopakow jest cala masa , a ten typ , on raczej na ciebie nie zasluzylmi to zawsze sie zdawalo ze milosc sie dostaje ot tak, ze jest ona bezwarunkowa. I nie trzeba na nia zaslugiwac confused czlowiek bywa omylny jak widac confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:16 am
czikka oj mylisz sie... ale dobra ja nic juz nie mowie bo wyjdzie jakas glupia klutnia... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:18 am
Aidanna oj mylisz sie... ale dobra ja nic juz nie mowie bo wyjdzie jakas glupia klutnia... rolleyes widac ze malo jeszcze wiesz o facetach , byle kit mozna ci wcisnac i kupujesz. z czasem sie pzekonasz. powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:21 am
czikka Aidanna oj mylisz sie... ale dobra ja nic juz nie mowie bo wyjdzie jakas glupia klutnia... rolleyes widac ze malo jeszcze wiesz o facetach , byle kit mozna ci wcisnac i kupujesz. z czasem sie pzekonasz. powodzenia nio tak powiedz jeszcze ze jestem rozowa landrynka talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:21 am
czikka Aidanna oj mylisz sie... ale dobra ja nic juz nie mowie bo wyjdzie jakas glupia klutnia... rolleyes widac ze malo jeszcze wiesz o facetach , byle kit mozna ci wcisnac i kupujesz. z czasem sie przekonasz. powodzenia i znow wtrace swoje niewielkie zdanko, wydaje mi sie ze zaden chlopak nie jest na tyle pier... no wlasnie aby wykozystywac naiwnosc tak sympatycznej dziewczyny jaka jest aidanna, a zreszta... pewno jak zwykle to jakies babskie porachunki a ja tylko mieszam wam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:24 am
Hyuga Neji 88 czikka Aidanna oj mylisz sie... ale dobra ja nic juz nie mowie bo wyjdzie jakas glupia klutnia... rolleyes widac ze malo jeszcze wiesz o facetach , byle kit mozna ci wcisnac i kupujesz. z czasem sie przekonasz. powodzenia i znow wtrace swoje niewielkie zdanko, wydaje mi sie ze zaden chlopak nie jest na tyle pier... no wlasnie aby wykozystywac naiwnosc tak sympatycznej dziewczyny jaka jest aidanna, a zreszta... pewno jak zwykle to jakies babskie porachunki a ja tylko mieszam wam. ja czikki nawet nie znam... rolleyes a Ozz napewno mnie nie wykorzystuje... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|