|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:57 am
Aidanna czikka Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja nie mam chlopaka sad a ja mam 4laugh heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ninja poka poka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja przed 5oma minutami wstalam i nie poszlam do szkoły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:58 am
Terrorystka Frania Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja przed 5oma minutami wstalam i nie poszlam do szkołya ja myslalam ze dlugo dzis spalam... bo do 12 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:59 am
Hyuga Neji 88 czikka a ja nie mam chlopaka sad tez nie mam chlopaka xp i nie robie tragedi xp eeeeeeeee ok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:00 am
Hyuga Neji 88 Aidanna czikka Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja nie mam chlopaka sad a ja mam 4laugh heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ninja poka poka xd co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:01 am
Aidanna Hyuga Neji 88 Aidanna czikka Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja nie mam chlopaka sad a ja mam 4laugh heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ninja poka poka xd co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart zasadniczo goscia nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:02 am
Rynn the Vampire Yyy...jasne.
Ewentualnie takich złych ludzi po prostu nikt nie kocha. moze byc i tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:04 am
Hyuga Neji 88 zasadniczo goscia nie znam nio to juz nei moj problem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:06 am
Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:07 am
Aidanna Hyuga Neji 88 zasadniczo goscia nie znam nio to juz nei moj problem xd moj tez nie xp moze kiedys dane mi bedzie go poczytac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:08 am
czikka Aidanna co pokaz... co pokaz... xd Ozziu jest mej luv! heart ty z tym chamem? mad domokun mad oooooooooo okrucienstwem zalecialo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|