|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:40 am
Hyuga Neji 88 czikka czesc. sie chyba jeszcze nie znamy Bywam zadko, prawie wcale, wiec sie znac nie mozemy. tez przychodze tu bardzo zadko ale czasem wpadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka no dla mnie byl mily 3nodding to sie ciesz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ibris A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy ==' a ja siedze w domu bom chora jest xp tez mnie przeziebienie chwycilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:41 am
Aidanna czikka no dla mnie byl mily 3nodding to sie ciesz... xp sie ciesze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:42 am
Hyuga Neji 88 Aidanna Ibris A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy ==' a ja siedze w domu bom chora jest xp tez mnie przeziebienie chwycilo łooo zeby tylko przeziebienie... ja ledwo mowie i mam goraczke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:43 am
Aidanna Hyuga Neji 88 Aidanna Ibris A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy ==' a ja siedze w domu bom chora jest xp tez mnie przeziebienie chwycilo łooo zeby tylko przeziebienie... ja ledwo mowie i mam goraczke sweatdrop angina zapalenie pluc czy cos gorszego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:46 am
Hyuga Neji 88 Aidanna Hyuga Neji 88 Aidanna Ibris A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy ==' a ja siedze w domu bom chora jest xp tez mnie przeziebienie chwycilo łooo zeby tylko przeziebienie... ja ledwo mowie i mam goraczke sweatdrop angina zapalenie pluc czy cos gorszego ? nie wiem... wczoraj sie zle czulam i dzisiaj jak sie obudzilam juz tak mialam i nie bylam jeszcze u lekarza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:51 am
*yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:52 am
Aidanna Hyuga Neji 88 Aidanna Hyuga Neji 88 Aidanna Ibris A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy ==' a ja siedze w domu bom chora jest xp tez mnie przeziebienie chwycilo łooo zeby tylko przeziebienie... ja ledwo mowie i mam goraczke sweatdrop angina zapalenie pluc czy cos gorszego ? nie wiem... wczoraj sie zle czulam i dzisiaj jak sie obudzilam juz tak mialam i nie bylam jeszcze u lekarza xp ja nie chodze do lekarza, teraz jak bylem to stwierdzil mi zapalenie ucha srodkowego i kazal cos brac....jjeeetam samo przejdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:53 am
Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P chce ci sie 2h na faceta czekac? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:54 am
Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja nie mam chlopaka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:54 am
Hyuga Neji 88 ja nie chodze do lekarza, teraz jak bylem to stwierdzil mi zapalenie ucha srodkowego i kazal cos brac....jjeeetam samo przejdzie ja w przecieagu miesiaca bylam u lekarza z okolo 10 razy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:55 am
czikka Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P a ja nie mam chlopaka sad a ja mam 4laugh heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:56 am
czikka a ja nie mam chlopaka sad tez nie mam chlopaka xp i nie robie tragedi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:56 am
Rynn the Vampire *yawn* a ja skończyłam lekcje wcześniej i mam dwie godzinki czekania na moje kochaństwo mrgreen Przeraźliwie szybkie biblioteczne komputery ;P o jena... Rynn... w koncu masz swoje OMG xd Bee Ci kupil czy sama zdobylas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|