|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:10 am
no bo nie wolno bumpowac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:19 am
Aidanna no bo nie wolno bumpowac domokun aha ok nie wiedzialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:20 am
czikka Aidanna no bo nie wolno bumpowac domokun aha ok nie wiedzialam czyta sie regulamin confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:23 am
czyta sie regulamin confused jakos z glowy mi wylecialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:27 am
czikka czyta sie regulamin confused jakos z glowy mi wylecialoto powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:28 am
Aidanna to powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare przepraszam, nie chcialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:32 am
czikka Aidanna to powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare przepraszam, nie chcialam ja sie tam nie gniewam ale Opcy moze sie zdenerwowac albo cos... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:32 am
czikka Aidanna to powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare przepraszam, nie chcialam czasem jest i tak. witam obecnych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:34 am
Aidanna czikka Aidanna to powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare przepraszam, nie chcialam ja sie tam nie gniewam ale Opcy moze sie zdenerwowac albo cos... xp on jest bardzo sympatyczny to napewno zly nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:35 am
czesc. sie chyba jeszcze nie znamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:36 am
czikka czesc. sie chyba jeszcze nie znamy Bywam zadko, prawie wcale, wiec sie znac nie mozemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:37 am
A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:37 am
czikka Aidanna czikka Aidanna to powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare przepraszam, nie chcialam ja sie tam nie gniewam ale Opcy moze sie zdenerwowac albo cos... xp on jest bardzo sympatyczny to napewno zly nie bedzie *zakrztusza sie powietrzem* tia... sympatyczny... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:39 am
Aidanna czikka Aidanna czikka Aidanna to powinna byc pierwsza rzecz jaka sie robi... a nie... ''z glowy mi wylecialo'' stare przepraszam, nie chcialam ja sie tam nie gniewam ale Opcy moze sie zdenerwowac albo cos... xp on jest bardzo sympatyczny to napewno zly nie bedzie *zakrztusza sie powietrzem* tia... sympatyczny... talk2hand no dla mnie byl mily 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 4:39 am
Ibris A ja mam infe i szlag mię trafia, bom glodna i z bolem glowy ==' a ja siedze w domu bom chora jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|