|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:28 am
Ibris opcy Ibris Nie szczerz sie tak, przesladujesz mnie. Dzis widzialam kolejnego 'opcego' wsrod tlumu ;_; pewnie i tak nie byl tak fajny jak ja... Pewnie byl lepszy.no wiesz co..... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:30 am
Ibris opcy Ibris Nie szczerz sie tak, przesladujesz mnie. Dzis widzialam kolejnego 'opcego' wsrod tlumu ;_; pewnie i tak nie byl tak fajny jak ja... Pewnie byl lepszy.
Omi - a Ty probowalas? XDmorale mu poeca oj poeca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:30 am
Terrorystka Frania to po psrotu świadomosc ze chce sie trafic do dobrego liceum ;P taka szostka by mi sie przydala razz i gdybym przeszla do II etapu to takie 10 punktow na swiadectwie tez by mi sie przydało *_* babilon jest w glowach.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:31 am
Ibris Omi - a Ty probowalas? XDTylko raz. Do dzis nie wiem jak to sie stalo, ale mialam max. punktow xd Glupi zawsze ma szczescie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:33 am
*ziewsk* *smark* *kaszlu kaszlu* witam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Terrorystka Frania to po psrotu świadomosc ze chce sie trafic do dobrego liceum ;P taka szostka by mi sie przydala razz i gdybym przeszla do II etapu to takie 10 punktow na swiadectwie tez by mi sie przydało *_* babilon jest w glowach..... bo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile byc moze dlatego ze niezastanwiaja sie nad odpowiedzia czy jest wlasciwa tylko na to czy slyszeli to na wykladach a jesli cos im zaswita to zakreslaja odp mrgreen twisted ale u nas sa osoby, ktore jada tak cale studia. W zyciu nie byli na zadnym wykladzie, nie wiedza o czym jest przedmiot, a maja takie szczescie, ze zawsze wytypuja dobre odpowiedzi albo sciagna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:36 am
Terrorystka Frania to po psrotu świadomosc ze chce sie trafic do dobrego liceum ;P taka szostka by mi sie przydala razz i gdybym przeszla do II etapu to takie 10 punktow na swiadectwie tez by mi sie przydało *_* Idz do normalnego, przecietnego liceum- jeszcze lepiej na tym wyjdziesz. Bedziesz miala czas, zeby uczyc sie tego co Cie interesuje, zamiast wkuwac cale dnie mase niepotrzebnych do niczego informacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile byc moze dlatego ze niezastanwiaja sie nad odpowiedzia czy jest wlasciwa tylko na to czy slyszeli to na wykladach a jesli cos im zaswita to zakreslaja odp mrgreen twisted ale u nas sa osoby, ktore jada tak cale studia. W zyciu nie byli na zadnym wykladzie, nie wiedza o czym jest przedmiot, a maja takie szczescie, ze zawsze wytypuja dobre odpowiedzi albo sciagna xd glupi ma szczescie nalezysz do tych glupich czy madrych twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...i bye, moj brat przyszedl - -.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 11:38 am
Twisted_Exile glupi ma szczescie nalezysz do tych glupich czy madrych twisted mrgreen roznie z tym bywa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|