|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:57 am
Twisted_Exile ninja bry wiczor widze ze wracamy do czasow czarnego gluta i czegos tam rofl mrgreen twisted ninja hej, fajny sig. z czego wracasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:59 am
Ozzwald Twisted_Exile ninja bry wiczor widze ze wracamy do czasow czarnego gluta i czegos tam rofl mrgreen twisted ninja ee troche szacunku glut z czarna koncowka o prosze o wybaczenia ale myslalm w dobrym kierunku xd @Bee z nikad mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:59 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san az trudno mi cos powiedziec. no prosze, uzewnetrznij sie no wlasnie po tekscie "pochuj z toba" to az nie moge ... nawet. widzę rodzinna reakcja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:01 am
MarianKanapowiec BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san az trudno mi cos powiedziec. no prosze, uzewnetrznij sie no wlasnie po tekscie "pochuj z toba" to az nie moge ... nawet. widzę rodzinna reakcja rolleyes Tak, jakos rodzinnie mamy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:04 am
powrocilem.....
Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:05 am
opcy powrocilem..... Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20]ja nieststy nadal tu jestem, zastanawiam sie czemu ja tu siedze i nic nie robie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:06 am
opcy powrocilem..... Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20] ninja ZLO przyszlo rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:07 am
BeeWolf_san opcy powrocilem..... Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20]ja nieststy nadal tu jestem, zastanawiam sie czemu ja tu siedze i nic nie robie. bo jestes z natury leniwy? wink Twisted_Exile ninja ZLO przyszlo rofl mrgreen twisted ninja ninja *mac* *mac mac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:09 am
opcy BeeWolf_san opcy powrocilem..... Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20]ja nieststy nadal tu jestem, zastanawiam sie czemu ja tu siedze i nic nie robie. bo jestes z natury leniwy? wink ... .. . No ... masz racje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:10 am
ninja *trzask* *trzask trzask* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:11 am
opcy BeeWolf_san opcy powrocilem..... Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20]ja nieststy nadal tu jestem, zastanawiam sie czemu ja tu siedze i nic nie robie. bo jestes z natury leniwy? wink kazdy czlowiek z natury jest leniuchem chyba ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:16 am
Twisted_Exile ninja *trzask* *trzask trzask* rofl mrgreen twisted dobra dob ra i tak wiemy ze to lubisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:17 am
ninja *wpada przez okno* ZZZZZLLLLLOOOOOOOOOOOOO siemka all wpadlem sie przywitac ja pierdziele ale mi sie niechce gonk ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 10:17 am
Twisted_Exile ninja *trzask* *trzask trzask* rofl mrgreen twisted jak moglas?!? eek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|