|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:48 am
az trudno mi cos powiedziec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:49 am
Ozzwald ee za madrze sie tu robi.... *siada na podlodze, drapie sie po jajach, poczym zaczyna dlubac w nosie* robi swoj wlasny fotel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:49 am
BeeWolf_san az trudno mi cos powiedziec. no prosze, uzewnetrznij sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:50 am
BeeWolf_san Ozzwald ee za madrze sie tu robi.... *siada na podlodze, drapie sie po jajach, poczym zaczyna dlubac w nosie* robi swoj wlasny fotel. podgrzewany i samo dopasowywujacy sie do tylka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:50 am
Ozzwald BeeWolf_san az trudno mi cos powiedziec. no prosze, uzewnetrznij sie no wlasnie po tekscie "pochuj z toba" to az nie moge ... nawet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:51 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald ee za madrze sie tu robi.... *siada na podlodze, drapie sie po jajach, poczym zaczyna dlubac w nosie* robi swoj wlasny fotel. podgrzewany i samo dopasowywujacy sie do tylka mrgreen tak wlasnie ten biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:52 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald ee za madrze sie tu robi.... *siada na podlodze, drapie sie po jajach, poczym zaczyna dlubac w nosie* robi swoj wlasny fotel. podgrzewany i samo dopasowywujacy sie do tylka mrgreen tak wlasnie ten biggrin mrgreen to przykre bo jak tak sobie rozmawiamy to mi sie twoje wyklady przypominaja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:53 am
BeeWolf_san no wlasnie po tekscie "pochuj z toba" to az nie moge ... nawet. moze proszka na zatwardzenie ci dac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:53 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald ee za madrze sie tu robi.... *siada na podlodze, drapie sie po jajach, poczym zaczyna dlubac w nosie* robi swoj wlasny fotel. podgrzewany i samo dopasowywujacy sie do tylka mrgreen tak wlasnie ten biggrin mrgreen to przykre bo jak tak sobie rozmawiamy to mi sie twoje wyklady przypominaja rofl No ale to tez inna sutuacja. A nie wyklad z socjologi prawa czy tam z Prawa Cywilnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:54 am
Ridsu BeeWolf_san no wlasnie po tekscie "pochuj z toba" to az nie moge ... nawet. moze proszka na zatwardzenie ci dac? mrgreen nie moze lepiej nic juz nie rob.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:54 am
Cradle of Filth - [Nymphetamine #03] Nemesis [7:17]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:55 am
Ozzwald Cradle of Filth - [Nymphetamine #03] Nemesis [7:17] foo: Hurt - [Czat #11] Na dysku C i D [3:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:56 am
ninja bry wiczor widze ze wracamy do czasow czarnego gluta i czegos tam rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:57 am
Twisted_Exile ninja bry wiczor widze ze wracamy do czasow czarnego gluta i czegos tam rofl mrgreen twisted ninja ee troche szacunku glut z czarna koncowka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:57 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san no wlasnie po tekscie "pochuj z toba" to az nie moge ... nawet. moze proszka na zatwardzenie ci dac? mrgreen nie moze lepiej nic juz nie rob. jak wolisz, ja tymczasem znikam. I niech beeczka bedzie z toba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|