|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:33 am
granat Ridsu wlasnie dokonuje obczytania postow i mam pytanie do obydwu kawalerow Kukusa & Granata. Po kiego wala wy sie klucicie? no szlak mnie trafia jak 2 ludzi o poziomie intelektualnym wysokim kluci sie o glupoty. I sie tak beda pilowac ktory dluzej wytrzyma. Zal zadzioche sciska. nie rzucaj sie daj pogadac, my sie na spokojnego dogadamy. czy ty zawsze tak musisz? nie mozesz przynajmniej raz nie sprawiac zlego wrazenia? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:34 am
granat MarianKanapowiec granat 1) nikt ci nie kaze 2) panienka - zwrot raczej grzecznosciowy , za kobiete uwazam taka ktora jest po 30 i mezatke 3) nie w moim typie rozumiec nalezy. Nie podoba mi sie , ma prawo. 4) lat mam 22 5) osadzasz zbyt pochopnie ludzi, ale musze ci przyznac ze wzbudzasz we mnie sympatje. 1. i dobrze, bo nie masz co liczyć na to że się zniżę do tego poziomu 2. słowo od mojej Księżniczki: Quote: 'panienka' to BYŁ zwrot grzecznościowy, a teraz to zwrot na wskroś ironiczny, bo zyskał znaczenie pejoratywne, tak jak 'panna' zresztą 3. może ci się nie podobać, faktycznie nie każdy jest mną 4. nie idzie poznać, żeś mym rówieśnikiem 5. powinienem poczuć się wyróżniony? zaszczocony? cokolwiek? 1) bez komenta 2) wybacz staroswiecki jestem i na przekor innym, uzywam tego zwrotu i uzywal bede, gdyz jak dla mnie jest on sliczny i wyraza piekno oraz niewinnosc.3) no to chyba jasne 4) wielce prawdopodobne 5) nie jestem toba nie mi decydowac o twych uczuciach "Leonie, zmiany to nic dobrego."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:37 am
Ozzwald "Leonie, zmiany to nic dobrego." Leon to mondry człowiek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:38 am
Ridsu granat Ridsu wlasnie dokonuje obczytania postow i mam pytanie do obydwu kawalerow Kukusa & Granata. Po kiego wala wy sie klucicie? no szlak mnie trafia jak 2 ludzi o poziomie intelektualnym wysokim kluci sie o glupoty. I sie tak beda pilowac ktory dluzej wytrzyma. Zal zadzioche sciska. nie rzucaj sie daj pogadac, my sie na spokojnego dogadamy. czy ty zawsze tak musisz? nie mozesz przynajmniej raz nie sprawiac zlego wrazenia? stare a kto mnie tego nauczyl? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:39 am
BeeWolf_san Ozzwald "Leonie, zmiany to nic dobrego." Leon to mondry człowiek wink to akurat powiedzial Tony blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:41 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald "Leonie, zmiany to nic dobrego." Leon to mondry człowiek wink to akurat powiedzial Tony blaugh a no rzeczywiscie bo to do leona, chyba czas sobie albo sprawic nowe okulary albo sie do monitora przysunac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:41 am
granat a kto mnie tego nauczyl? stare to juz inny temat. Na znacznie inna okazje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:44 am
granat a kto mnie tego nauczyl? stare nie wszystko czego sie uczymy, nalezy stosowac w zyciu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:45 am
Ridsu granat a kto mnie tego nauczyl? stare to juz inny temat. Na znacznie inna okazje. Tjaaa.... whatever ide sie przekimac , coby alkohol ze lba zszedl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:46 am
Ozzwald granat a kto mnie tego nauczyl? stare nie wszystko czego sie uczymy, nalezy stosowac w zyciu swiete slowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald granat a kto mnie tego nauczyl? stare nie wszystko czego sie uczymy, nalezy stosowac w zyciu nie uczymy wszystkiego co wiemy... to by było amatorskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Ridsu granat a kto mnie tego nauczyl? stare to juz inny temat. Na znacznie inna okazje. Tjaaa.... whatever ide sie przekimac , coby alkohol ze lba zszedl. pochuj z toba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:47 am
MarianKanapowiec Ozzwald granat a kto mnie tego nauczyl? stare nie wszystko czego sie uczymy, nalezy stosowac w zyciu nie uczymy wszystkiego co wiemy... to by było amatorskie "juz wiem, jestes fanem Mozarta"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 9:48 am
MarianKanapowiec Ozzwald granat a kto mnie tego nauczyl? stare nie wszystko czego sie uczymy, nalezy stosowac w zyciu nie uczymy wszystkiego co wiemy... to by było amatorskie dlatego tez czesc zostaje milczeniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|