Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22323 22324 22325 22326 22327 22328 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:33 am

Terrorystka Frania
ide edukowac sie w polkisch partiach politycznych przelomu XIX i XX wieku
milej nauki....

Children of Bodom - [Follow The Reaper #32] Northern Comfort [3:48]
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:33 am

Ozzwald
BeeWolf_san

o jakiej stronie KENDO, bosz co za kobieta ... ja z nia dyskutowałem tylko o tym, ze strona warszawskiego zwiazku jest ochydna.
a ja juz dostalem od twojej mamy propozycje zebym za frajer z toba ja zrobil... bo to dla mnie reklama bedzie

a moze skonczymy jedna ?
a nie reklamy robic, bo sie skonczy na tym, ze w sieci beda setki naszych stron a rzadna nasza.wlasna.

BeeWolf_san

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:34 am

BeeWolf_san
Ozzwald
BeeWolf_san

o jakiej stronie KENDO, bosz co za kobieta ... ja z nia dyskutowałem tylko o tym, ze strona warszawskiego zwiazku jest ochydna.
a ja juz dostalem od twojej mamy propozycje zebym za frajer z toba ja zrobil... bo to dla mnie reklama bedzie

a moze skonczymy jedna ?
a nie reklamy robic, bo sie skonczy na tym, ze w sieci beda setki naszych stron a rzadna nasza.wlasna.
tez tak sadze biggrin
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:34 am

Ozzwald

zasady sa po to zeby je naginac

dlatego tez robie to przez cale moje zycie

granat

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:35 am

Ozzwald
BeeWolf_san
Ozzwald
BeeWolf_san

a moze skonczymy jedna ?
tez tak sadze biggrin

to dobrze, ze tak sadisz. Juz mamy jakis postep bo narazie tosmy sie zawiesili niemilosiernie.
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:36 am

BeeWolf_san

to dobrze, ze tak sadisz. Juz mamy jakis postep bo narazie tosmy sie zawiesili niemilosiernie.
podeslij piosenki w takim razie

Ozzwald

MarianKanapowiec

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:38 am

granat
Dawaj pokazuj i nie mow do mnie chlopcze. Mam swoje zdanie ty masz swoje obaj mamy prawo je wypowiedziec. Jestes nie glupim czlowiekiem wiec chyba rozumiesz ta zasade
zasadę rozumiem... nie rozumiem za to czemu bez pozwolenia mnie cytujesz... czyżbyś pomimo swej niegłupiości nie potrafił spłodzić samodzielnie dobrej frazy?

Idea Czerwieni
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:38 am

Ozzwald
BeeWolf_san

podeslij piosenki w takim razie

przesłałem.

BeeWolf_san

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:42 am

MarianKanapowiec

Idea Beeczki
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:48 am

MarianKanapowiec
granat
Dawaj pokazuj i nie mow do mnie chlopcze. Mam swoje zdanie ty masz swoje obaj mamy prawo je wypowiedziec. Jestes nie glupim czlowiekiem wiec chyba rozumiesz ta zasade
zasadę rozumiem... nie rozumiem za to czemu bez pozwolenia mnie cytujesz... czyżbyś pomimo swej niegłupiości nie potrafił spłodzić samodzielnie dobrej frazy?

Idea Czerwieni

owszem potrafie , ale czy zamierzasz sie ze mna klucic o tekst ktory mi wpadl w ucho ? nawet nie wiedzialem ze to twej produkcji. To tak samo jak ridsu zawsze na dowidzenia mowi "pochuj z wami" tez tak mowie bo sie udzielilo. Wiele moich tekstow tez powiarzaja inni a jakos nie robie afery.
Dyskusje dotyczaca tekstow uwazam za zamknieta, nie chcesz nie bede tak mowil ok.

Jesli chodzi o panne to cos mi w niej nie pasuje jednak, pomijajac to ze nie w moim typie.
od nosa w dol mi nie pasuje

granat

granat

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:49 am

BeeWolf_san

idea beczki znacznie bardziej mi lezy xd
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:50 am

BeeWolf_san
Krewniak,rączki tak żebym je widział... chyba jednak nie chcę cię widzieć w pobliżu mojej Księżniczki jeśli nie będziesz miał kagańca

MarianKanapowiec

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:53 am

MarianKanapowiec
BeeWolf_san
Krewniak,rączki tak żebym je widział... chyba jednak nie chcę cię widzieć w pobliżu mojej Księżniczki jeśli nie będziesz miał kagańca
trza mu babe znalesc co zrobi z niego pantofla to nie bedzie problemu...
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:55 am

[ Message temporarily off-line ]

BeeWolf_san

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:56 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22323 22324 22325 22326 22327 22328 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games