|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:19 am
Ozzwald Addik granat Addik nie ja porownalem cie do chaza... stare zreszta ... nawet jesli tak to niewidze w tym nic zlego ... staram sie tylko bronic imienia ... bo sotatnio zazucano mi ze poddaje sie bez walki stare nie wyzywam cie od chaza bo go nawet nie znam. Checiaz ze tak odbiegne od tematu , u nas na pradze wyrazem chaz okresla sie gowno , wiec ciekawe pseldo sobie ktos wybral. niezajarzyles ... stare mowie ze nietylko mi sie niepodoba twoje zachowanie ... stare ale mowimy tylko za siebie, takie sa zasady nom niech ci bedzie ... ale podkreslenie ze nietylko mi sie niepodoba to nie zbrodnia ... rownie dobze moglem zacytowac stare dobra ... niewazne ... niemam zamiaru sie znikim klocic kto jest lepszy a kto lepsiejszy. Lepiej bedzie jak zatrzymasz swoje zdanie dla siebie. A jak komus sie ktos niepodoba to od tego jest nasza kochana lista ignorof blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:20 am
Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:21 am
BeeWolf_san Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43] Self [Subliminal Plastic Motives #12] Lost My Senses [3:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:22 am
granat MarianKanapowiec granat nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo a czy ja tobie pozwoliłem używać moich tekstów? talk2hand zasadniczo nie , spodobalo mi sie wiec uzylem. Tyle na ten temat. proszę więc żebyś się, chłopcze, hamował... nie lubię słuchać własnych słów z ust ludzi, którzy mi nie są zbyt bliscy aaa... i jeszcze byłbym wdziączny gdybyś zachował sobie opinię o moim postrzeganiu piękna, bo mogę przypadkiem pokazać ci fotkę mojej dziewczyny i papierowe ręczniki ci wyjdą z domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:23 am
BeeWolf_san Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43] ejj .... jestescie straszni stare moze sobie zrobcie jeszcze boty zebysmy wiedzieli czego sluchacie 24h xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:25 am
Addik BeeWolf_san Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43] ejj .... jestescie straszni stare moze sobie zrobcie jeszcze boty zebysmy wiedzieli czego sluchacie 24h xd foo: COMA - Leszek Zukowski [8:15] Bota ... hmm..ozzy zabieraj sie do pracy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:26 am
MarianKanapowiec granat MarianKanapowiec granat nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo a czy ja tobie pozwoliłem używać moich tekstów? talk2hand zasadniczo nie , spodobalo mi sie wiec uzylem. Tyle na ten temat. proszę więc żebyś się, chłopcze, hamował... aaa... i jeszcze byłbym wdziączny gdybyś zachował sobie opinię o moim postrzeganiu piękna, bo mogę przypadkiem pokazać ci fotkę mojej dziewczyny i papierowe ręczniki ci wyjdą z domu Dawaj pokazuj i nie mow do mnie chlopcze. Mam swoje zdanie ty masz swoje obaj mamy prawo je wypowiedziec. Jestes nie glupim czlowiekiem wiec chyba rozumiesz ta zasade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:26 am
Addik BeeWolf_san Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43] ejj .... jestescie straszni stare moze sobie zrobcie jeszcze boty zebysmy wiedzieli czego sluchacie 24h xd www.publicamp.org...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:27 am
BeeWolf_san Addik BeeWolf_san Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43] ejj .... jestescie straszni stare moze sobie zrobcie jeszcze boty zebysmy wiedzieli czego sluchacie 24h xd foo: guano apes - don't you turn yo [3:43] Bota ... hmm..ozzy zabieraj sie do pracy. pryjoretowym zadaniem jest moj projekt na prg pozatym, twoja matka mi mowila o stronie kendo, plus jeszcze zaliczenie z hkj musze zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:30 am
Ozzwald BeeWolf_san Addik BeeWolf_san Ozzwald BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52] 4488. guano apes - don't you turn yo [3:43] ejj .... jestescie straszni stare moze sobie zrobcie jeszcze boty zebysmy wiedzieli czego sluchacie 24h xd foo: guano apes - don't you turn yo [3:43] Bota ... hmm..ozzy zabieraj sie do pracy. pryjoretowym zadaniem jest moj projekt na prg pozatym, twoja matka mi mowila o stronie kendo, plus jeszcze zaliczenie z hkj musze zrobic o jakiej stronie KENDO, bosz co za kobieta ... ja z nia dyskutowałem tylko o tym, ze strona warszawskiego zwiazku jest ochydna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:31 am
granat MarianKanapowiec granat MarianKanapowiec granat nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo a czy ja tobie pozwoliłem używać moich tekstów? talk2hand zasadniczo nie , spodobalo mi sie wiec uzylem. Tyle na ten temat. proszę więc żebyś się, chłopcze, hamował... aaa... i jeszcze byłbym wdziączny gdybyś zachował sobie opinię o moim postrzeganiu piękna, bo mogę przypadkiem pokazać ci fotkę mojej dziewczyny i papierowe ręczniki ci wyjdą z domu Dawaj pokazuj i nie mow do mnie chlopcze. Mam swoje zdanie ty masz swoje obaj mamy prawo je wypowiedziec. Jestes nie glupim czlowiekiem wiec chyba rozumiesz ta zasade zasady sa po to zeby je naginac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide edukowac sie w polkisch partiach politycznych przelomu XIX i XX wieku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ... ja juz powoli sie zmywam ... paps ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:32 am
BeeWolf_san o jakiej stronie KENDO, bosz co za kobieta ... ja z nia dyskutowałem tylko o tym, ze strona warszawskiego zwiazku jest ochydna. a ja juz dostalem od twojej mamy propozycje zebym za frajer z toba ja zrobil... bo to dla mnie reklama bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 8:32 am
Ozzwald granat Dawaj pokazuj i nie mow do mnie chlopcze. Mam swoje zdanie ty masz swoje obaj mamy prawo je wypowiedziec. Jestes nie glupim czlowiekiem wiec chyba rozumiesz ta zasade zasady sa po to zeby je naginac Wedle Beeczyzmu tylko beczki maja racje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|