Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22321 22322 22323 22324 22325 22326 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

granat

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:05 am

BeeWolf_san
granat

@BeeWolf_san wyrazy uznania przekonales mnie ze zawierasz jakas wartosc i osobowosc

wybacz ale nie bede tego swietował, przynajmniej narazie.

nie musisz nikt ci nie kaze
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:06 am

granat
Addik
granat
Addik
pani moderator niebedzie zachwycona twoja arogancka postawa ... ale niejeden juz tu taki był , to jest gildia tolerancyjna i warunkiem przebywania tu jest bycie polakiem i miłym dla innych ... a jak chcesz zmienic towarzystwo to zapisz sie do partyzantow o ile cie tam ktos przjmie stare zawsze mozesz tez zalozyc wlasna ... blaugh

opcy: ale cytaty licz.....

podkreslone zdanie nie ma sensu logicznego, ja poprostu wlasne zdanie wypowiadam, a to zabronione nie jest

milym dla innych = niewlazenie nikomu w zad i respektowanie zdania wszystkich odmiencow ... czy jak ich tam zowiesz ... co do wyglaszania swoich pogladow to niestety istnieje tu cos takiego jak auto cenzura ot tak dla dobra innych , ta gildia ma tlo zetak powiem"polityczne" i niezabardzo wypada pokazywac jacy to polacy sa ynteligetni ze niepotrafia sie ze soba dogadac. Kazdy ma prawo do wypowiedzi ... puki ie jest ona obrazliwa dla innych.

nikogo jeszcze nie obrazilem...
moglem cie od kretynow debili opoznionych w rozwoju nawyzywac a tego nie robie.
Narazie dyskutuje z toba. Pragne zauwazyc ze dyskusja mi. polega na konflikcie , mam prawo nie zgodzic sie z twym zdaniem a ty z moim.
Mam wrazenie ze jestes przewrazliwiony na punkcie wlasnej osoby.
nie ja porownalem cie do chaza... stare zreszta ... nawet jesli tak to niewidze w tym nic zlego ... staram sie tylko bronic imienia ... bo sotatnio zazucano mi ze poddaje sie bez walki stare

NaviRetlav

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:07 am

granat
BeeWolf_san
granat

@BeeWolf_san wyrazy uznania przekonales mnie ze zawierasz jakas wartosc i osobowosc

wybacz ale nie bede tego swietował, przynajmniej narazie.

nie musisz nikt ci nie kaze

uf bo bym niewytrzymał.

ide sobie.
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:08 am

Addik
Terrorystka Frania
*wchodzi roztrzęsiona* x____X
co cie tak zatrzeslo ?? wygladasz tak jakos niewyraznie ... moze chcesz rutinoskorbin blaugh
reklamy sa durne XP

Terrorystka Frania

MarianKanapowiec

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:09 am

granat
nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo
a czy ja tobie pozwoliłem używać moich tekstów? talk2hand

Terrorystka Frania
Addik
Terrorystka Frania
*wchodzi roztrzęsiona* x____X
co cie tak zatrzeslo ?? wygladasz tak jakos niewyraznie ... moze chcesz rutinoskorbin blaugh
reklamy sa durne XP
bo jestes poza sieciunia xd xp

NaviRetlav

opcy

przerazacie mnei..... mrgreen

Self [Brunch #01] Flip-Top Box [3:46]
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:10 am

Addik
nie ja porownalem cie do chaza... stare zreszta ... nawet jesli tak to niewidze w tym nic zlego ... staram sie tylko bronic imienia ... bo sotatnio zazucano mi ze poddaje sie bez walki stare

nie wyzywam cie od chaza bo go nawet nie znam.
Checiaz ze tak odbiegne od tematu , u nas na pradze wyrazem chaz okresla sie gowno , wiec ciekawe pseldo sobie ktos wybral.

granat

NaviRetlav

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:10 am

opcy
przerazacie mnei..... mrgreen

Self [Brunch #01] Flip-Top Box [3:46]

to chyba dobze question twisted
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:12 am

MarianKanapowiec
granat

zasadniczo nie , spodobalo mi sie wiec uzylem. Tyle na ten temat.

granat

Ozzwald

MarianKanapowiec
granat
wszelkie prawa zasrzezone mrgreen (R)

granat
Addik

Checiaz ze tak odbiegne od tematu , u nas na pradze wyrazem chaz okresla sie gowno , wiec ciekawe pseldo sobie ktos wybral.

niezajarzyles ... stare
mowie ze nietylko mi sie niepodoba twoje zachowanie ... stare

NaviRetlav

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:14 am

Addik
granat
Addik

niezajarzyles ... stare
ale mowimy tylko za siebie, takie sa zasady
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:18 am

Addik
granat
Addik

niezajarzyles ... stare

wiesz jakos nie dociera do mnie to co ty mowisz i nie potrafie wejsc w twa glowe, wydaje mi sie ze mowie jasno i logicznie, a ty nie czaisz 70% z mojego posta, jakos inni nie maja tego problemu, nie sadzisz ze to dziwne iz ty go posiadasz? confused

granat

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 8:19 am

BRAINSTORM - [Metus Mortis #03] Shadow Land [3:52]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22321 22322 22323 22324 22325 22326 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games