|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:43 am
BeeWolf_san Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? Kusza, źle sie dzieje. Rodzinne teksty przechodza na społeczęstwo. moja wina trza sie z kukusem spotakc przy voodce i omowic ten fakt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:46 am
granat proste, zwyczajnie lubie udowadniac ludzia jak bardzo sa znormalizowani i jak bardzo nudni. Na kiego wala mam rownac w gore skoro tam nic poprawic nie moge? wole na dole mieszac w glowach Uwielbiam, gadki ala KUKUS o udowadnianiu ludziom jacy to sa zwyczajni i nudni, ale jest was tak wielu ze tez jestescie"jestesmy" nudni ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:46 am
Surowa Generacja - [Wojownicy Ulicy #00] Policyjna Anarchia [2:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:47 am
Addik pani moderator niebedzie zachwycona twoja arogancka postawa ... ale niejeden juz tu taki był , to jest gildia tolerancyjna i warunkiem przebywania tu jest bycie polakiem i miłym dla innych ... a jak chcesz zmienic towarzystwo to zapisz sie do partyzantow o ile cie tam ktos przjmie stare zawsze mozesz tez zalozyc wlasna ... blaugh opcy: ale cytaty licz.....podkreslone zdanie nie ma sensu logicznego, ja poprostu wlasne zdanie wypowiadam, a to zabronione nie jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:47 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? Kusza, źle sie dzieje. Rodzinne teksty przechodza na społeczęstwo. moja wina trza sie z kukusem spotakc przy voodce i omowic ten fakt twoja wina twoja. bedziesz za kare opuszczał kolejki, no i oczywiscie siedział na miejscu Wujka... chociarz az tak to cie nie bedziemy karac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:48 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? Kusza, źle sie dzieje. Rodzinne teksty przechodza na społeczęstwo. moja wina trza sie z kukusem spotakc przy voodce i omowic ten fakt cieszcie sie wasze teksty zapisza sie na trwale w hist.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:49 am
granat cieszcie sie wasze teksty zapisza sie na trwale w hist. nie chujnia, to zabija przyjemnosci i wyjatkowosc. Teraz czujemy sie jak karzdy nic własnego... TRUSTcompany - [The Lonely Position Of Neutral #06] Figure 8 [3:56]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Addik pani moderator niebedzie zachwycona twoja arogancka postawa ... ale niejeden juz tu taki był , to jest gildia tolerancyjna i warunkiem przebywania tu jest bycie polakiem i miłym dla innych ... a jak chcesz zmienic towarzystwo to zapisz sie do partyzantow o ile cie tam ktos przjmie stare zawsze mozesz tez zalozyc wlasna ... blaugh opcy: ale cytaty licz.....podkreslone zdanie nie ma sensu logicznego, ja poprostu wlasne zdanie wypowiadam, a to zabronione nie jest odnosnie do zaznaczonego zdania... moze jestem w bledzie, ale nic mi nie wiadomo o tym ze trzeba byc milym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san granat proste, zwyczajnie lubie udowadniac ludzia jak bardzo sa znormalizowani i jak bardzo nudni. Na kiego wala mam rownac w gore skoro tam nic poprawic nie moge? wole na dole mieszac w glowach Uwielbiam, gadki ala KUKUS o udowadnianiu ludziom jacy to sa zwyczajni i nudni, ale jest was tak wielu ze tez jestescie"jestesmy" nudni ... zle prawisz, kazdy wlasciwie jest indywidulalnoscia, a mi zalezy by ludzie szli do przodu a nie cofali sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:50 am
BeeWolf_san granat cieszcie sie wasze teksty zapisza sie na trwale w hist. nie chujnia, to zabija przyjemnosci i wyjatkowosc. Teraz czujemy sie jak karzdy nic własnego... TRUSTcompany - [The Lonely Position Of Neutral #06] Figure 8 [3:56] zamiesc w necie podpisz wlasnym nazwiskiem i juz filozof jestes rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:54 am
granat zle prawisz, kazdy wlasciwie jest indywidulalnoscia, a mi zalezy by ludzie szli do przodu a nie cofali sie. to nie ciagnij ich na dno. grant zamiesc w necie podpisz wlasnym nazwiskiem i juz filozof jestes Mozna to i do filozofi Beeczyzmu podciagnac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:54 am
granat Addik pani moderator niebedzie zachwycona twoja arogancka postawa ... ale niejeden juz tu taki był , to jest gildia tolerancyjna i warunkiem przebywania tu jest bycie polakiem i miłym dla innych ... a jak chcesz zmienic towarzystwo to zapisz sie do partyzantow o ile cie tam ktos przjmie stare zawsze mozesz tez zalozyc wlasna ... blaugh opcy: ale cytaty licz.....podkreslone zdanie nie ma sensu logicznego, ja poprostu wlasne zdanie wypowiadam, a to zabronione nie jest milym dla innych = niewlazenie nikomu w zad i respektowanie zdania wszystkich odmiencow ... czy jak ich tam zowiesz ... co do wyglaszania swoich pogladow to niestety istnieje tu cos takiego jak auto cenzura ot tak dla dobra innych , ta gildia ma tlo zetak powiem"polityczne" i niezabardzo wypada pokazywac jacy to polacy sa ynteligetni ze niepotrafia sie ze soba dogadac. Kazdy ma prawo do wypowiedzi ... puki ie jest ona obrazliwa dla innych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:55 am
Samael - [Samael-1987 - 1992 Blood Ritual #10] Bestial Devotion [4:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:56 am
*wchodzi roztrzęsiona* x____X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:56 am
Ozzwald Samael - [Samael-1987 - 1992 Blood Ritual #10] Bestial Devotion [4:50] KMFDM - [Agogo #08] Hole in the Wall [4:23]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|