|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:35 am
opcy BeeWolf_san zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz... nonono.. prosze sie mi tu nie przeklinac.... Wybacz mi, bede sie biczowac makaronem za klare ... tylko nie badz dla mnie taki opcy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:36 am
heh, ile razy wejde na Polską Geję [; albo trafiam idelanie w srodek konwersacji o seksie, albo jak widac, ostra polemizacje. ma sie to szczescie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:37 am
granat mam 22lata gosciu, nie wiem kto to chaz i pewnie nic nie trace skoro zostalem przyrownany do 13 latka . Jezeli macie tu wiecej takich jelopow jak np: ten na bialo wystrojony to pogratulowac moderatorce tego co trzyma , poprostu rece opadaja, ty wydajesz mi sie jakis bardziej sensowny ale to pewnie tez pozory. Jedyna tu najnormalniejsza osoba z mezczyzn oczywiscie jest: Kukus i Degenerat , reszta to masa zwyklojebow a orzecha skruszysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:37 am
Addik . mogl bys byc troche bardziej uprzejmy ... ot tak dla zasady iz jestes nowy. stare rofl rofl rofl rofl rofl rofl uwielbiam ten tekst. A powiedz co mi da bycie uprzejmym, no prucz popadania w kolejna maseczke majaca upiekszyc ma jak ze okrutna wedlug niektorych osobe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:38 am
granat opcy BeeWolf_san zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz... nonono.. prosze sie mi tu nie przeklinac.... a ty co straznik porzadku moralnego? zebys wiedzial.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:39 am
zdaza sie, nie mi ale sie zdaza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:39 am
granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pani moderator niebedzie zachwycona twoja arogancka postawa ... ale niejeden juz tu taki był , to jest gildia tolerancyjna i warunkiem przebywania tu jest bycie polakiem i miłym dla innych ... a jak chcesz zmienic towarzystwo to zapisz sie do partyzantow o ile cie tam ktos przjmie stare zawsze mozesz tez zalozyc wlasna ... blaugh
opcy: ale cytaty licz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:41 am
granat Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo a on od ridu ona odemnie a ja od kukusa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:42 am
Ozzwald granat Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? nie degenerat tak pare razy przy vodce rzucil i sie mi spodobalo a on od ridu ona odemnie a ja od kukusa blaugh boshu ... czego ty ludzi uczysz ... stressed xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:43 am
Ozzwald granat zdaza sie, nie mi ale sie zdaza Ridsu Cie tego nauczyla ? Kusza, źle sie dzieje. Rodzinne teksty przechodza na społeczęstwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|