|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:21 am
*patrzy na kota za oknem* yyy .. on cos miałczy i to chyba do ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:22 am
Addik *patrzy na kota za oknem* yyy .. on cos miałczy i to chyba do ciebie xd Skurwiel najpierw mnie odtraca a teraz miałczy za mna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:23 am
granat Addik Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław "Babiaz" ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen ty chyba czlowieku metafory nie pojoles stare a zapomnialem ... jak cos to jestem dys... ułomny. I nieczepiaj sie mojej ortografi bo to nic nieda. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:23 am
BeeWolf_san granat sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby? jesli ***** co co ma kurwa ze mna wspulnego? wygladasz na 14 lat przejrzalem zdiecia w galerji rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:25 am
Addik granat Addik Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław "Babiaz" ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen ty chyba czlowieku metafory nie pojoles stare a zapomnialem ... jak cos to jestem dys... ułomny. I nieczepiaj sie mojej ortografi bo to nic nieda. sweatdrop jestes bardziej ograniczony, nie chodzilo mi o ortografie a o same nazwisko, ale nie wazne pewnie i tak nie zczailes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:27 am
BeeWolf_san Addik *patrzy na kota za oknem* yyy .. on cos miałczy i to chyba do ciebie xd Skurwiel najpierw mnie odtraca a teraz miałczy za mna. Mam ci go wyslac w paczce ( bez dziurek na powietrze) .. czy wolisz zebym go skonsumowal na talezu z pentagramem xd question Bo miałczy niemiłosiernie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:28 am
granat BeeWolf_san granat sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby? jesli ***** co co ma kurwa ze mna wspulnego? wygladasz na 14 lat przejrzalem zdiecia w galerji rofl te stare zdiecia wporzo, troszke mi sie urosło i naszczescie rysy mordy mam mocniejsze3 a lat mam 21 ... zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:29 am
Addik BeeWolf_san Addik *patrzy na kota za oknem* yyy .. on cos miałczy i to chyba do ciebie xd Skurwiel najpierw mnie odtraca a teraz miałczy za mna. Mam ci go wyslac w paczce ( bez dziurek na powietrze) .. czy wolisz zebym go skonsumowal na talezu z pentagramem xd question Bo miałczy niemiłosiernie stare mozesz go zjesc, martwych zwierzateke nie ruszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:32 am
BeeWolf_san granat BeeWolf_san granat sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby? jesli ***** co co ma kurwa ze mna wspulnego? wygladasz na 14 lat przejrzalem zdiecia w galerji rofl te stare zdiecia wporzo, troszke mi sie urosło i naszczescie rysy mordy mam mocniejsze3 a lat mam 21 ... zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz... zgadzam sie .... i jak dla mnie to zajezdza od niego troche kukusem xp ( z goory przepraszam wszystkich za uzycie tego imienia stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:33 am
ema źąs [;
co tam, jak tam ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:33 am
BeeWolf_san zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz... nonono.. prosze mi tu nie przeklinac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:34 am
BeeWolf_san granat BeeWolf_san granat sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby? jesli ***** co co ma kurwa ze mna wspulnego? wygladasz na 14 lat przejrzalem zdiecia w galerji rofl te stare zdiecia wporzo, troszke mi sie urosło i naszczescie rysy mordy mam mocniejsze3 a lat mam 21 ... zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz... mam 22lata gosciu, nie wiem kto to chaz i pewnie nic nie trace skoro zostalem przyrownany do 13 latka . Jezeli macie tu wiecej takich jelopow jak np: ten na bialo wystrojony to pogratulowac moderatorce tego co trzyma , poprostu rece opadaja, ty wydajesz mi sie jakis bardziej sensowny ale to pewnie tez pozory. Jedyna tu najnormalniejsza osoba z mezczyzn oczywiscie jest: Kukus i Degenerat , reszta to masa zwyklojebow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:34 am
Addik zgadzam sie .... i jak dla mnie to zajezdza od niego troche kukusem xp ( z goory przepraszam wszystkich za uzycie tego imienia stare ) Nie to moj kuzyn nie jest. moge cie o tym zapewnic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:35 am
granat Addik granat Addik Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław "Babiaz" ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen ty chyba czlowieku metafory nie pojoles stare a zapomnialem ... jak cos to jestem dys... ułomny. I nieczepiaj sie mojej ortografi bo to nic nieda. sweatdrop jestes bardziej ograniczony, nie chodzilo mi o ortografie a o same nazwisko, ale nie wazne pewnie i tak nie zczailes boli mnie glowa i zaczynam popadac w mozyczny trans .. wiec nawet niemam zamiaru nad niczym myslec ... blaugh ps. mogl bys byc troche bardziej uprzejmy ... ot tak dla zasady iz jestes nowy. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:35 am
opcy BeeWolf_san zato ty wydajesz sie tak na 12-13 po zachowaniu, tak ala chaz... nonono.. prosze sie mi tu nie przeklinac.... a ty co straznik porzadku moralnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|