|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 6:53 am
Addik granat kurde ze ja tez mam takie szczescie ze nikogo nie ma jak przylize i tu sie mylisz blaugh a tak wogle to mam do ciebie sprawe ... ale to na pm. oz w morde, jak chcesz dzieciaku zebym ci zalatwil kradziona komorke to juz sie tym nie zajmuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 6:57 am
yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 6:58 am
Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) mlody, cos sugerujesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:00 am
Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) twoj tekst mnie makabrycznie powalil.... zeby nie powiedziec wykonczyl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:01 am
Ozzwald Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) mlody, cos sugerujesz ? raczej nie buchne mu komorki confused chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:05 am
granat Ozzwald Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) mlody, cos sugerujesz ? raczej nie buchne mu komorki confused chyba... niebede zucal nazwiskami bo mi sie jeszcze oberwie ale kazdy wie kto na gai wymusza/szał respekt stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:09 am
Addik granat Ozzwald Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) mlody, cos sugerujesz ? raczej nie buchne mu komorki confused chyba... niebede zucal nazwiskami bo mi sie jeszcze oberwie ale kazdy wie kto na gai wymusza/szał respekt stare ja nie wiem jestem tu od niedawna, a respekt zawsze lubilem stare wiec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:12 am
Addik granat Ozzwald Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) mlody, cos sugerujesz ? raczej nie buchne mu komorki confused chyba... niebede zucal nazwiskami bo mi sie jeszcze oberwie ale kazdy wie kto na gai wymusza/szał respekt stare nie bedziesz rzucal bo nie znasz, ale lubie jak mlodsi wiedza co i jak... wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:15 am
Ozzwald Addik granat Ozzwald Addik yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... ) mlody, cos sugerujesz ? raczej nie buchne mu komorki confused chyba... niebede zucal nazwiskami bo mi sie jeszcze oberwie ale kazdy wie kto na gai wymusza/szał respekt stare nie bedziesz rzucal bo nie znasz, ale lubie jak mlodsi wiedza co i jak... wink mrgreen Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław Babiarz ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:17 am
Addik Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław "Babiarz" ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen ty chyba czlowieku metafory nie pojoles stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:18 am
sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:19 am
Addik Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław Babiarz ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen ale na mnie mowili babiarz razz bom za kazda spudniczka latal blaugh a teraz jestem monogamista
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:20 am
granat sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby? jesli ***** co co ma kurwa ze mna wspulnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|