Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22316 22317 22318 22319 22320 22321 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

granat

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 6:53 am

Addik
granat
kurde ze ja tez mam takie szczescie ze nikogo nie ma jak przylize

i tu sie mylisz blaugh a tak wogle to mam do ciebie sprawe ... ale to na pm.

oz w morde, jak chcesz dzieciaku zebym ci zalatwil kradziona komorke to juz sie tym nie zajmuje stare
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 6:57 am

yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... )

NaviRetlav

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 6:58 am

Addik
yyy .. nie , moja N 9210 mi wystarcza (narazie) i prosze niemow do mnie dzieciaku ... fakt ze 17 lat to jeszcze nie doroslosc , ale jakis szacunek mi sie chyba nalerzy ( nieoczekuje niczego specjalnego tak jak niektozy ... )
mlody, cos sugerujesz ?
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:00 am

Addik

twoj tekst mnie makabrycznie powalil....
zeby nie powiedziec wykonczyl rofl

granat

granat

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:01 am

Ozzwald
Addik
mlody, cos sugerujesz ?
raczej nie buchne mu komorki confused
chyba...
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:05 am

granat
Ozzwald
Addik
mlody, cos sugerujesz ?
chyba...
niebede zucal nazwiskami bo mi sie jeszcze oberwie ale kazdy wie kto na gai wymusza/szał respekt stare

NaviRetlav

granat

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:09 am

Addik
granat
Ozzwald
Addik
mlody, cos sugerujesz ?
chyba...
niebede zucal nazwiskami bo mi sie jeszcze oberwie ale kazdy wie kto na gai wymusza/szał respekt stare

ja nie wiem jestem tu od niedawna, a respekt zawsze lubilem stare
wiec?
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:12 am

Addik
granat
Ozzwald
Addik
mlody, cos sugerujesz ?
chyba...
nie bedziesz rzucal bo nie znasz, ale lubie jak mlodsi wiedza co i jak... wink mrgreen

Ozzwald

NaviRetlav

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:15 am

Ozzwald
Addik
granat
Ozzwald
Addik
mlody, cos sugerujesz ?
chyba...
nie bedziesz rzucal bo nie znasz, ale lubie jak mlodsi wiedza co i jak... wink mrgreen
Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław Babiarz ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:16 am

Kto mnie kofa?

BeeWolf_san

granat

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:17 am

Addik

Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław "Babiarz" ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen

ty chyba czlowieku metafory nie pojoles stare
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:18 am

BeeWolf_san
Kto mnie kofa?

sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby?

granat

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:19 am

Addik
Tak ... wlasnie mi sie przypomnialo jak wcisnoles mi kit ze zowiesz sie Przemysław Babiarz ... a tak naprawde to jest to jakis prezenter z tvp 1,bodajrze od sportu mrgreen
ale na mnie mowili babiarz razz bom za kazda spudniczka latal blaugh
a teraz jestem monogamista
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:20 am

granat
BeeWolf_san
Kto mnie kofa?

sasiad ***** bo tylko on rozumie twoje potrzeby?

jesli ***** co co ma kurwa ze mna wspulnego?

BeeWolf_san

Ozzwald

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 7:20 am

ide udlawic sie obiadem
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22316 22317 22318 22319 22320 22321 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games