|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:31 am
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile witamw ten zimny i swiateczny dzien 3nodding mrgreen twisted Swiateczny? Oo...cos przegapilam? ninja orkiestra tak mi siepowiedzialo ninja mrgreen twisted A...to...eee tam co to za swieto...dla mnie swieto jest, bo spalam do 12 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:32 am
Future Sound of London [The Isness #08] Divinity [7:59]
cholera ale ze mnie hipis......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:33 am
opcy Future Sound of London [The Isness #08] Divinity [7:59]cholera ale ze mnie hipis......... mrgreen mrau question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan opcy Future Sound of London [The Isness #08] Divinity [7:59]cholera ale ze mnie hipis......... mrgreen mrau question musiala bys przesluchac ten kawalek... a wlasciwie cala plyte... strasznie hipisowska.. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:41 am
YumiTao opcy Future Sound of London [The Isness #08] Divinity [7:59]cholera ale ze mnie hipis......... mrgreen i gyt cool hipisi byli przezajebisci ! rofl
nie m�w ,ze jestes stateczny ,bo zaczynasz mi pod wapno podchodzic ... nono... ale ogolnie doroslejszy jestem i taki bardziej fajny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:46 am
zlooooooo...... zlooooooooo..... zlooooooooooooooo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:46 am
opcy YumiTao opcy Future Sound of London [The Isness #08] Divinity [7:59]cholera ale ze mnie hipis......... mrgreen i gyt cool hipisi byli przezajebisci ! rofl
nie m�w ,ze jestes stateczny ,bo zaczynasz mi pod wapno podchodzic ... nono... ale ogolnie doroslejszy jestem i taki bardziej fajny... nono ludzie sie zmieniają z biegiem czasu ... mi np ostatnio Ozz powiedział ,że tez wydoroslałam confused ... co jest chyba trafną obserwacją ... ninja ,mimo to zle sie z tym czuje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:48 am
YumiTao nono ludzie sie zmieniają z biegiem czasu ... mi np ostatnio Ozz powiedział ,że tez wydoroslałam confused ... co jest chyba trafną obserwacją ... ninja ,mimo to zle sie z tym czuje ... no juz nie jestes taka niedobra jak kiedys........ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:51 am
Dobra, ide sobie pofotoszopic...narazie! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:52 am
opcy no juz nie jestes taka niedobra jak kiedys........ mrgreen spoko ...jeszcze nie raz rozpeta sie burza i zagrzmi pirate domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|