|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:48 am
poniewaz nic ciekawego co by moglo mnie ewentualnie poruszyc do glebi sie tu nie dzieje wiec zmykam, co tez nastepuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:53 am
Twisted_Exile xd mylsa jak prawdziwi polacy xd mrgreen twisted A tak swoją drogą... Ten cytat w twojej sygnaturce ma jakiś związek z obrazkiem w tejże (bo, jeśli się nie mylę, to przedstawia on Dark Phoenix aka Jean Grey?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:54 am
Czarny Twisted_Exile xd mylsa jak prawdziwi polacy xd mrgreen twisted A tak swoją drogą... Ten cytat w twojej sygnaturce ma jakiś związek z obrazkiem w tejże (bo, jeśli się nie mylę, to przedstawia on Dark Phoenix aka Jean Grey?) ninja tu chodzilo o odrodzenie i powstanie z popilow chodzilo mi o feniksa a nic ladniejsze google mi nie pokazalo sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:56 am
oi!
jest i wasz ulubiony moderator okrutnik...
(chodzi o mnie)
Future Sound of London [The Isness #01] Elysian Feels [6:04]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:57 am
opcy oi! jest i wasz ulubiony moderator okrutnik... (chodzi o mnie) Future Sound of London [The Isness #01] Elysian Feels [6:04]chyba znienawidzony wink witay Bucku mrgreen twisted 0395. Loreena McKennitt - [The Mask And Mirror #01] The Mystic's Dream [7:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:58 am
Twisted_Exile Czarny Twisted_Exile xd mylsa jak prawdziwi polacy xd mrgreen twisted A tak swoją drogą... Ten cytat w twojej sygnaturce ma jakiś związek z obrazkiem w tejże (bo, jeśli się nie mylę, to przedstawia on Dark Phoenix aka Jean Grey?) ninja tu chodzilo o odrodzenie i powstanie z popilow chodzilo mi o feniksa a nic ladniejsze google mi nie pokazalo sad twisted Acha. Mam ostatnio fazę na X-Men (po ośmiu latach przerwy) i po prostu myślałem, że to specjalnie. Ale i tak fajna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:58 am
Twisted_Exile opcy oi! jest i wasz ulubiony moderator okrutnik... (chodzi o mnie) Future Sound of London [The Isness #01] Elysian Feels [6:04]chyba znienawidzony wink witay Bucku mrgreen twisted lamiesz mi serduszko... whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:00 am
Czarny Twisted_Exile Czarny Twisted_Exile xd mylsa jak prawdziwi polacy xd mrgreen twisted A tak swoją drogą... Ten cytat w twojej sygnaturce ma jakiś związek z obrazkiem w tejże (bo, jeśli się nie mylę, to przedstawia on Dark Phoenix aka Jean Grey?) ninja tu chodzilo o odrodzenie i powstanie z popilow chodzilo mi o feniksa a nic ladniejsze google mi nie pokazalo sad twisted Acha. Mam ostatnio fazę na X-Men (po ośmiu latach przerwy) i po prostu myślałem, że to specjalnie. Ale i tak fajna. a dziekuje mrgreen twisted Opcy wiesz ze na mnie mozesz liczyc *puci puci* mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:01 am
Twisted_Exile Opcy wiesz ze na mnie mozesz liczyc *puci puci* mrgreen twisted heart *smarka jej w kiecke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:03 am
rofl
zaczełam sie bawić w epulsa rofl ninja ...
#Avenged Sevenfold - Bat Country.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:03 am
opcy Twisted_Exile Opcy wiesz ze na mnie mozesz liczyc *puci puci* mrgreen twisted heart *smarka jej w kiecke* *zastanawia sie w jaka kiecke* xd jak po wczrajszych zakupach rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:04 am
YumiTao rofl
zaczełam sie bawić w epulsa rofl ninja ...
#Avenged Sevenfold - Bat Country. czesc Yumciu 4laugh 4laugh *przybieg dus i odbieg* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|