|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:44 pm
umieściłem swój topic na ty 'o nas' Omega, spróbuj tylko go ocenzurować to ci nogi z dupy powyrywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:46 pm
MarianKanapowiec co jest nieplebejskie? zimna dłoń pod koszulką paznokcie przeciągnięte po plecach czubeczek języka, który przesuwa się powoli po szyji, a następnie ugryzienie w nią całowanie gałęzi i kątów żuchwy od jednej strony do drugiej, bardzo leniwe opuszki palców krążące wokół dołeczków nad pupą wymieniać dalej czy masz już zarys? chodzilo mi o odmiane przymiotnika a nie definicje. "Plebejskie" brzmi jakos tak dziwnie i nienaturalnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:46 pm
MarianKanapowiec umieściłem swój topic na ty 'o nas' Omega, spróbuj tylko go ocenzurować to ci nogi z dupy powyrywam zagłosowałem, zgadnij jak :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:47 pm
MarianKanapowiec Omega Sun MarianKanapowiec malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem plebejskie? a nie plebskie? co jest nieplebejskie? zimna dłoń pod koszulką paznokcie przeciągnięte po plecach czubeczek języka, który przesuwa się powoli po szyji, a następnie ugryzienie w nią całowanie gałęzi i kątów żuchwy od jednej strony do drugiej, bardzo leniwe opuszki palców krążące wokół dołeczków nad pupą wymieniać dalej czy masz już zarys? emm.. mysle, panie kukus, ze chodzilo jej o sprawe czysto fleksyjna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:48 pm
MarianKanapowiec umieściłem swój topic na ty 'o nas' Omega, spróbuj tylko go ocenzurować to ci nogi z dupy powyrywam pffffff... ale sie boje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:49 pm
Kagenoyami MarianKanapowiec Omega Sun MarianKanapowiec malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem plebejskie? a nie plebskie? co jest nieplebejskie? zimna dłoń pod koszulką paznokcie przeciągnięte po plecach czubeczek języka, który przesuwa się powoli po szyji, a następnie ugryzienie w nią całowanie gałęzi i kątów żuchwy od jednej strony do drugiej, bardzo leniwe opuszki palców krążące wokół dołeczków nad pupą wymieniać dalej czy masz już zarys? emm.. mysle, panie kukus, ze chodzilo jej o sprawe czysto fleksyjna... zbodujemy nowa, jeszcze leprza bron jadrowa [...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:50 pm
Omega Sun chodzilo mi o odmiane przymiotnika a nie definicje. "Plebejskie" brzmi jakos tak dziwnie i nienaturalnie blaugh Omi, ty wiesz, że ja ciebie lubię... ale nie wal w pytę i nie poprawiaj mojej polsczyzny, szczególnie, że... [chwila upewnie się] ...tak, zgadza się... moja znajomość mowy ojczystej zdecydowanie wybiega poza język potoczny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:54 pm
MarianKanapowiec Omega Sun chodzilo mi o odmiane przymiotnika a nie definicje. "Plebejskie" brzmi jakos tak dziwnie i nienaturalnie blaugh Omi, ty wiesz, że ja ciebie lubię... ale nie wal w pytę i nie poprawiaj mojej polsczyzny, szczególnie, że... [chwila upewnie się] ...tak, zgadza się... moja znajomość mowy ojczystej zdecydowanie wybiega poza język potoczny... ja se tesz umiem kurwa muwic po polsku tylko nierazmi sie costam omsknie czy cis mrgreen ..takie to plebskie, no..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:54 pm
MarianKanapowiec Omega Sun chodzilo mi o odmiane przymiotnika a nie definicje. "Plebejskie" brzmi jakos tak dziwnie i nienaturalnie blaugh Omi, ty wiesz, że ja ciebie lubię... ale nie wal w pytę i nie poprawiaj mojej polsczyzny, szczególnie, że... [chwila upewnie się] ...tak, zgadza się... moja znajomość mowy ojczystej zdecydowanie wybiega poza język potoczny... ja sie tylko grzecznie zapytalam, bo mnie to zaintrygowalo wink Nie kwestionuje Twojej polszczyzny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:56 pm
Omega Sun MarianKanapowiec umieściłem swój topic na ty 'o nas' Omega, spróbuj tylko go ocenzurować to ci nogi z dupy powyrywam pffffff... ale sie boje rofl nie zapominaj, że ja czytam w ludziach, widzę twoje emocje i wiem czego pragniesz... nie ukryjesz się przede mną... jeśli nie skrzywdzę cię fizycznie to może przyjdę jako zły sen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:59 pm
Jestem głupi, wkurzony, zazdrosny, znurzony, zirytowany i ide kurwa spac DOBRANOC WAM ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 4:00 pm
MarianKanapowiec nie zapominaj, że ja czytam w ludziach, widzę twoje emocje i wiem czego pragniesz... nie ukryjesz się przede mną... jeśli nie skrzywdzę cię fizycznie to może przyjdę jako zły sen Ty mnie tu nie terroryzuj wink Wystarczy ladnie poprosic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Jestem głupi, wkurzony, zazdrosny, znurzony, zirytowany i ide kurwa spac DOBRANOC WAM ... dupa wyżej... będę ruchał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MarianKanapowiec Omega Sun MarianKanapowiec umieściłem swój topic na ty 'o nas' Omega, spróbuj tylko go ocenzurować to ci nogi z dupy powyrywam pffffff... ale sie boje rofl nie zapominaj, że ja czytam w ludziach, widzę twoje emocje i wiem czego pragniesz... nie ukryjesz się przede mną... jeśli nie skrzywdzę cię fizycznie to może przyjdę jako zły sen a wiesz, czego JA pragne, pyszczku? *przysuw przysuw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 4:01 pm
BeeWolf_san Jestem głupi, wkurzony, zazdrosny, znurzony, zirytowany i ide kurwa spac DOBRANOC WAM ... ojjjj *glask glask* dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|