|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:15 pm
to jest złe ... ide znowu jesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:15 pm
Dobra, ide spac...nic juz na swe oczeta nie widze... Dobranoc paszczaczki! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:17 pm
Delein Dobra, ide spac...nic juz na swe oczeta nie widze... Dobranoc paszczaczki! *puff* *znika* dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:29 pm
BeeWolf_san foo: Sui Generis Umbra - [Amok #05] Ritus sacer militaris [5:04] wiesz czym sprawić, że me kamienne serce zabije kilkakrotnie ze strachu przesyconego namiętnym niepokojem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:31 pm
Delein Utopie sie w golfie...albo apaszke wezme...*kombinejszon* malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:34 pm
MarianKanapowiec Delein Utopie sie w golfie...albo apaszke wezme...*kombinejszon* malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem No, ale jak dziewcze sie przyssa, to jej takiego monologu nie puscisz, bo serce masz... ... prawda? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:34 pm
MarianKanapowiec malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem plebejskie? a nie plebskie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:35 pm
Omega Sun MarianKanapowiec malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem plebejskie? a nie plebskie? mrgreen omis.. mocno Ci poszlo w zyly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:37 pm
Kagenoyami MarianKanapowiec Delein Utopie sie w golfie...albo apaszke wezme...*kombinejszon* malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem No, ale jak dziewcze sie przyssa, to jej takiego monologu nie puscisz, bo serce masz... ... prawda? 3nodding Moja podziela moje przekonanie... a jakby obca to zrobiła to by usłyszała 'spierdalaj' ja? serce? no mam, ale co ma pompa ssąco-tłocząca do poddawania się działaniom mającym na celu wywołanie wylewu na jakiejkolwiek okolicy mojego ciała?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:39 pm
Kagenoyami Omega Sun MarianKanapowiec malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem plebejskie? a nie plebskie? mrgreen omis.. mocno Ci poszlo w zyly... ok, nic juz nie mowie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:40 pm
MarianKanapowiec ja tez mialem, ale mnie to wpierdalalo jak tak stukalo w nocy i nie moglem zasnac ..wiec cale oddalem Ibris mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:42 pm
Omega Sun MarianKanapowiec malnki są takie szpetne i plebejskie... nie widzę w nich ani kszty namiętności czy seksu... wręcz napawają mnie obrzydzeniem plebejskie? a nie plebskie? co jest nieplebejskie? zimna dłoń pod koszulką paznokcie przeciągnięte po plecach czubeczek języka, który przesuwa się powoli po szyji, a następnie ugryzienie w nią całowanie gałęzi i kątów żuchwy od jednej strony do drugiej, bardzo leniwe opuszki palców krążące wokół dołeczków nad pupą wymieniać dalej czy masz już zarys?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:44 pm
foo:O_Szomanska_P_Branny_Oratorium_Tu_Es_Petrus_Niech_mowia_ze_to_nie_jest_milosc.mp3 [3:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|