|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:59 pm
BeeWolf_san tez ubolewam ze nie ma mnie w poblirz. Osz .ech ... Marian przytul mnie, bo mi słabo. a przytulę... nie będę sobie żałował, kurde... *przytula go mocno i ukochuje* kocham moją Beeczuszkę *całuje go w czółko po ojcowsku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:00 pm
*puff* Adwokat mnie wyssal i mam pupny slad na szyi...oszaleje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:00 pm
MarianKanapowiec Kagenoyami @kukus: buziaka w sikawke dam, ale za batona z chalwy. Cu iest? mogę na to przystać ale jedynie jeśli na koniec włożysz w to nieco uczucia i przed przełknięciem powiesz 'kocham pana' wtedy nawet dorzucę torebkę pistacji mrgreen to zalezy, czy potarmosisz mi czuprynke i brutalnie zablokujesz mi glowe, zeby jak najwiecej wyszlo. Wywolywanie odruchow wymiotnych tez mile widziane ;> Mraf heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:01 pm
BeeWolf_san Ibris To tak za uszkiem mozesz XD Przyjemniej. skrob glask, za uszkie ... czy ona nie jest słodka ? a zamruczysz o tak mry ? Cieniu mowi, ze raczej kwasnawa... ale no, mru xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:02 pm
Delein *puff* Adwokat mnie wyssal i mam pupny slad na szyi...oszaleje gonk Tez go trzeba bylo wyssac. Dobry :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:02 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san tez ubolewam ze nie ma mnie w poblirz. Osz .ech ... Marian przytul mnie, bo mi słabo. a przytulę... nie będę sobie żałował, kurde... *przytula go mocno i ukochuje* kocham moją Beeczuszkę *całuje go w czółko po ojcowsku* ciesze sie ze mnie kofasz jak zawsze. no prawie biggrin porobił bym cos. Delein najdziksza bywa. Wiesz ,ze to bardzo niezdrowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:03 pm
Ibris Delein *puff* Adwokat mnie wyssal i mam pupny slad na szyi...oszaleje gonk Tez go trzeba bylo wyssac. Dobry :3On nie jest tak naiwny jak ja :> WNMP: Tool- Shism...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:03 pm
Ibris Cieniu mowi, ze raczej kwasnawa... ale no, mru xd nagrywa na dyktafon, i słuicha sobie w kacie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:04 pm
BeeWolf_san Delein najdziksza bywa. Wiesz ,ze to bardzo niezdrowe? aj tam niezdrowe...bede musiala w szaliku teraz po domu chodzic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:05 pm
Delein BeeWolf_san Delein najdziksza bywa. Wiesz ,ze to bardzo niezdrowe? aj tam niezdrowe...bede musiala w szaliku teraz po domu chodzic gonk bywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:05 pm
Kagenoyami MarianKanapowiec Kagenoyami @kukus: buziaka w sikawke dam, ale za batona z chalwy. Cu iest? mogę na to przystać ale jedynie jeśli na koniec włożysz w to nieco uczucia i przed przełknięciem powiesz 'kocham pana' wtedy nawet dorzucę torebkę pistacji mrgreen to zalezy, czy potarmosisz mi czuprynke i brutalnie zablokujesz mi glowe, zeby jak najwiecej wyszlo. Wywolywanie odruchow wymiotnych tez mile widziane ;> Mraf heart podoba mi się twoja pasja do BDSMu... mamy wspólne cechy, choć ja nie bardzo do brutalności podczas igraszek... nie lubię wymiocin, więc zadnego brania na migdał wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|