|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:42 pm
*totalnie zbesztana idzie na swoja gildie* yhhh a zaraz kontynuacja powstania styczniowego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san A mam Kuca przed nia wyciaga reke z kabanosem, whee no chodz malenka no chodz i masz ... wink Omi pijaczynko moja:* *rzut szczeka na kabanosa* heart
Omi XDD Dobrze Ci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:43 pm
pytanie do pana w berecie ze stójką i swetrze w romby: [czyt. Kagenoyami... a co? myślałeś, że nie wiem co masz na sobie teraz? blaugh ] połykasz pan? bo ja mam dla pana taką nieśmiałą propozycję matrymonialną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:48 pm
Ibris BeeWolf_san A mam Kuca przed nia wyciaga reke z kabanosem, whee no chodz malenka no chodz i masz ... wink *rzut szczeka na kabanosa* heart
"kizia mizia" >mizia ja paluszkiem po szyji jak sbie ona taka wcina kabanosa< Zwierzatka domowe sa słodkie. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:51 pm
Terrorystka Frania *totalnie zbesztana idzie na swoja gildie* yhhh a zaraz kontynuacja powstania styczniowego sweatdrop powodzenia, a za mnie zdasz egzamin ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:52 pm
ale co to za życie, jak się upijasz a nie ma w pobliżu atrakcyjnego mężczyzny z którym mogłabyś oddać się perwersyjnemu, bezczelnemu, nieograniczonemu przez wstyd [bo przecież alkohol rozmywa bariery] aktowi spółkowania w miejscu nie koniecznie przeznaczonym, w zamyśle projektującego, do tego typu zachowań?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:53 pm
MarianKanapowiec pytanie do pana w berecie ze stójką i swetrze w romby: [czyt. Kagenoyami... a co? myślałeś, że nie wiem co masz na sobie teraz? blaugh ]połykasz pan? bo ja mam dla pana taką nieśmiałą propozycję matrymonialną i przez Ciebie nikt sie teraz nie odzywa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:53 pm
BeeWolf_san Ibris BeeWolf_san A mam Kuca przed nia wyciaga reke z kabanosem, whee no chodz malenka no chodz i masz ... wink *rzut szczeka na kabanosa* heart
"kizia mizia" >mizia ja paluszkiem po szyji jak sbie ona taka wcina kabanosa< Zwierzatka domowe sa słodkie. 4laugh To tak za uszkiem mozesz XD Przyjemniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:54 pm
MarianKanapowiec ale co to za życie, jak się upijasz a nie ma w pobliżu atrakcyjnego mężczyzny z którym mogłabyś oddać się perwersyjnemu, bezczelnemu, nieograniczonemu przez wstyd [bo przecież alkohol rozmywa bariery] aktowi spółkowania w miejscu nie koniecznie przeznaczonym, w zamyśle projektującego, do tego typu zachowań? tez ubolewam ze nie ma mnie w poblirz. Osz .ech ... Marian przytul mnie, bo mi słabo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:54 pm
@kukus: buziaka w sikawke dam, ale za batona z chalwy. Cu iest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:56 pm
MarianKanapowiec ale co to za życie, jak się upijasz a nie ma w pobliżu atrakcyjnego mężczyzny z którym mogłabyś oddać się perwersyjnemu, bezczelnemu, nieograniczonemu przez wstyd [bo przecież alkohol rozmywa bariery] aktowi spółkowania w miejscu nie koniecznie przeznaczonym, w zamyśle projektującego, do tego typu zachowań? eee tam, czepiasz sie szczegolow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris To tak za uszkiem mozesz XD Przyjemniej. skrob glask, za uszkie ... czy ona nie jest słodka ? a zamruczysz o tak mry ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami @kukus: buziaka w sikawke dam, ale za batona z chalwy. Cu iest? mogę na to przystać ale jedynie jeśli na koniec włożysz w to nieco uczucia i przed przełknięciem powiesz 'kocham pana' wtedy nawet dorzucę torebkę pistacji mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|