|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:10 pm
Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:11 pm
Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc wiewiora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:16 pm
BeeWolf_san Kagenoyami druga, rzecz - nie zgodze sie z Toba, ze nie ma muzyki robionej nie-pod-publiczke.. bo takiej jest mnostwo.. i to z kazdego gatunku. Reszta niewarzne bo karzdy ma prawo do swojego. Ale z tym sie niezgodze bo nie ma przykro mi, jest mniej albo bardziej spopularyzowana. Nadzejdzie czas moda na cos innego i bedziesz mowił zeto pod publike. chyba ze chodzi ci o bardzo ambitna głeboka muzyke. ale to inna sprawa ejst. Nie Misiu, mnie nie chodzi o muzyke popularna. taka, ktora jest reklamowana przez rmf, czy przez tv... Chodzi mi o muzyke grana typowo dla kasy, dla slawy, dla babeczek i stanikow na scenie. A nie dla idei, przyjemnosci, czy zostawienia czegos swojego w sztuce. Niekoniecznie musi to by muzyka iscie ambitna.. nie chodzi mi o Mozarta, Vivaldiego etc. Ot, taki Opeth. plyta reklamowana w kazdym szanujacym sie serwisie.. nie dlatego, ze jest na to moda, ale dlatego, ze jest wartosciowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:16 pm
Kagenoyami Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc wiewiora co masz do rudych co? W czoraj sie bardzo podobałam wokaliście Huntera więc nie podskakuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:18 pm
Kagaio Kagenoyami Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc wiewiora co masz do rudych co? W czoraj sie bardzo podobałam wokaliście Huntera więc nie podskakuj o.. bylas na koncercie i mrugnal Ci oczkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:21 pm
Kagenoyami Kagaio Kagenoyami Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc wiewiora co masz do rudych co? W czoraj sie bardzo podobałam wokaliście Huntera więc nie podskakuj o.. bylas na koncercie i mrugnal Ci oczkiem? nie siedziałam obok niego, i cały czas się na mnie gapił i uśmiechał jak jadł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:23 pm
doooooooooooobra! gonk
robie przerwe bo skapituluje i popadnę w obłęd D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio Kagenoyami Kagaio Kagenoyami Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc wiewiora co masz do rudych co? W czoraj sie bardzo podobałam wokaliście Huntera więc nie podskakuj o.. bylas na koncercie i mrugnal Ci oczkiem? nie siedziałam obok niego, i cały czas się na mnie gapił i uśmiechał jak jadł ...a przy nim siedzial Jack Daniels? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Nie Misiu, mnie nie chodzi o muzyke popularna. taka, ktora jest reklamowana przez rmf, czy przez tv... Chodzi mi o muzyke grana typowo dla kasy, dla slawy, dla babeczek i stanikow na scenie. A nie dla idei, przyjemnosci, czy zostawienia czegos swojego w sztuce. Niekoniecznie musi to by muzyka iscie ambitna.. nie chodzi mi o Mozarta, Vivaldiego etc. Ot, taki Opeth. plyta reklamowana w kazdym szanujacym sie serwisie.. nie dlatego, ze jest na to moda, ale dlatego, ze jest wartosciowa. Dobra mozemy tak rozmawiac 3 dni i nic bo jak wiesz nie mam w słowniku zwrotu "muzyka pod publike" raczej chujowa muzyka, srednia i dobra. a pod to mozna podciagnac wszystko. ide szukna cos do szamania bom glodny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:25 pm
Kagenoyami Kagaio Kagenoyami Kagaio Kagenoyami Kagaio Hej wam ludki, hej onnichan. czesc wiewiora co masz do rudych co? W czoraj sie bardzo podobałam wokaliście Huntera więc nie podskakuj o.. bylas na koncercie i mrugnal Ci oczkiem? nie siedziałam obok niego, i cały czas się na mnie gapił i uśmiechał jak jadł ...a przy nim siedzial Jack Daniels? mrgreen grali w czoraj w zabrzu a jako ze facet mojej kumpeli grał przed nimi to siedzieliśmy za sceną gdzie artyści i se koleś tam był.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania doooooooooooobra! gonk
robie przerwe bo skapituluje i popadnę w obłęd D: o ile juz nie popadlas ;P) a ide jesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kagenoyami Nie Misiu, mnie nie chodzi o muzyke popularna. taka, ktora jest reklamowana przez rmf, czy przez tv... Chodzi mi o muzyke grana typowo dla kasy, dla slawy, dla babeczek i stanikow na scenie. A nie dla idei, przyjemnosci, czy zostawienia czegos swojego w sztuce. Niekoniecznie musi to by muzyka iscie ambitna.. nie chodzi mi o Mozarta, Vivaldiego etc. Ot, taki Opeth. plyta reklamowana w kazdym szanujacym sie serwisie.. nie dlatego, ze jest na to moda, ale dlatego, ze jest wartosciowa. Dobra mozemy tak rozmawiac 3 dni i nic bo jak wiesz nie mam w słowniku zwrotu "muzyka pod publike" raczej chujowa muzyka, srednia i dobra. a pod to mozna podciagnac wszystko. ide szukna cos do szamania bom glodny. Rozumiem, ze to byla sugestia w stylu "nie, nie tlumacz mi wiecej, bo i tak chuj to przeleci" ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:27 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania doooooooooooobra! gonk
robie przerwe bo skapituluje i popadnę w obłęd D: o ile juz nie popadlas ;P) a ide jesc. jeszcze sie jakos trzymam sweatdrop
smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:27 pm
Kagaio Kagenoyami Kagaio Kagenoyami Kagaio co masz do rudych co? W czoraj sie bardzo podobałam wokaliście Huntera więc nie podskakuj o.. bylas na koncercie i mrugnal Ci oczkiem? nie siedziałam obok niego, i cały czas się na mnie gapił i uśmiechał jak jadł ...a przy nim siedzial Jack Daniels? mrgreen grali w czoraj w zabrzu a jako ze facet mojej kumpeli grał przed nimi to siedzieliśmy za sceną gdzie artyści i se koleś tam był. ah, skoro koles se tam byl, to tlumaczy sprawe, ze jadl i mu sie podobalas mrgreen nie mam pytan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|