|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:41 pm
Kagenoyami BeeWolf_san foo: COMA - Sto tysiecy jednakowych miast [6:43] robie sie miekki i wrazliwy na sztuke. szkoda, zena ta typowo pod publiczke ;> Twisted - znajac zycie, to mi pewnie na zlosc jakims Cleavengerem czy Diezem zapodasz XD jak cie zrozumiem to odpowiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:46 pm
Kagenoyami BeeWolf_san foo: COMA - Sto tysiecy jednakowych miast [6:43] robie sie miekki i wrazliwy na sztuke. szkoda, zena ta typowo pod publiczke ;> Twisted - znajac zycie, to mi pewnie na zlosc jakims Cleavengerem czy Diezem zapodasz XD nie wiem co narazie szukam jakiego obrazu feniksa mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:48 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san foo: COMA - Sto tysiecy jednakowych miast [6:43] robie sie miekki i wrazliwy na sztuke. a czemu tak twierdzisz? *rzuca w niego papierkami z nudow* mrgreen twisted Zjada papierek ... a jakos tak bo mnie ambitniejsza muzyka pociagac zaczeła, kazdy czasami ma dziwne dni minie Ci ...albo i nie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:50 pm
Twisted_Exile kazdy czasami ma dziwne dni minie Ci ...albo i nie mrgreen twisted szuka ciepełka... włazi do kominka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:51 pm
BeeWolf_san Kagenoyami BeeWolf_san foo: COMA - Sto tysiecy jednakowych miast [6:43] robie sie miekki i wrazliwy na sztuke. szkoda, zena ta typowo pod publiczke ;> Twisted - znajac zycie, to mi pewnie na zlosc jakims Cleavengerem czy Diezem zapodasz XD jak cie zrozumiem to odpowiem. brak spacji, a tyle chaosu wnosi do wypowiedzi... szkoda, ze przerzuciles sie na ta ambintiejsza muzyke, ale robiona typowo pod publiczke.. mowie o Comie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:51 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile kazdy czasami ma dziwne dni minie Ci ...albo i nie mrgreen twisted szuka ciepełka... włazi do kominka. *podaje mu kocyk pod ktorym jeszcze przed chwila siedziala*jeszcze cieply mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:53 pm
cholera jasna... gome wszystkich za literowki, niedopowiedzenia, tudziez inne wynaturzenia moich postow - mialem truty zabek.. crying przez co nie baudzo moge sie skupic na tym co robie, mowie, pisze...
czyt. jestem dzisiaj przydupiony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:55 pm
Kagenoyami cholera jasna... gome wszystkich za literowki, niedopowiedzenia, tudziez inne wynaturzenia moich postow - mialem truty zabek.. crying przez co nie baudzo moge sie skupic na tym co robie, mowie, pisze... czyt. jestem dzisiaj przydupiony * glasku glasku* jak przyjdzie co do czeko, to zawsze jestes skupiony XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:02 pm
Nikt ? Dobrze, wiec poogladam sam razz mrgreen
Jak skoncze ogladac to pewno wroce. Nie musicie tesknić rofl
See You soon ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:04 pm
Mr. Smokey Nikt ? Dobrze, wiec poogladam sam razz mrgreen Jak skoncze ogladac to pewno wroce. Nie musicie tesknić rofl See You soon ^^ narazie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:08 pm
Hej wam ludki, hej onnichan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 2:09 pm
Kagenoyami druga, rzecz - nie zgodze sie z Toba, ze nie ma muzyki robionej nie-pod-publiczke.. bo takiej jest mnostwo.. i to z kazdego gatunku. Reszta niewarzne bo karzdy ma prawo do swojego. Ale z tym sie niezgodze bo nie ma przykro mi, jest mniej albo bardziej spopularyzowana. Nadzejdzie czas moda na cos innego i bedziesz mowił zeto pod publike. chyba ze chodzi ci o bardzo ambitna głeboka muzyke. ale to inna sprawa ejst.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|